ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Βρήκε τους κλέφτες μέσα στο σπίτι της-Πήδηξαν από το μπαλκόνι και διέφυγαν!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει για τον εντοπισμό δύο διαρρηκτών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι γυναίκας, η οποία όμως τους κατάλαβε και κάλεσε την αστυνομία.

Οι κλέφτες τότε κλειδώθηκαν στην κρεβατοκάμαρά της και τελικά διέφυγαν της σύλληψης, καθώς πήδηξαν από το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου.

Η ΕΛΑΣ αναζητά δύο άτομα με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρα ρούχα, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το θύμα τους, όταν αυτό γύρισε σπίτι του και τους βρήκε μέσα να ψάχνουν χρήματα και κοσμήματα!

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης μια ανάρτηση, η οποία ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ins . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, με περισσότερες από 2.000 εικονικές επισκέψεις, είχε στήσει μία γυναικολόγος, με τη συνολική ζημιά του Οργανισμού να ξεπερνά τις 23.000 ευρώ. Σύμφωνα με . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  σχολιάζει «κάτι αστέρια» όπως τα χαρακτηρίζει. Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία σχολιάζει «κάτι αστέρια» έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η φετινή Πρωτομαγιά, έξι χρόνια μετά την έξοδο από τα μνημόνια, βρίσκει όλους τους εργαζόμενους αντιμέτωπους με έναν «ακήρυχτο» οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της εργοδοσίας, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
Image
Image

Search