ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Νηστικοί έμειναν μαθητές Δημοτικού Σχολείου-Δεν ήρθε σήμερα το σχολικό φαγητό! Απίστευτη η εξήγηση!

Μάταια περίμεναν στη μία το μεσημέρι λίγο πριν χτυπήσει το σχολικό κουδούνι λήξης της διδακτικής ώρας, οι μαθητές μεγάλου σχολικού συγκροτήματος Δημοτικού-Νηπιαγωγείου, το φαγητό τους, καθώς από χθες έχουν ενταχθεί στη  δωρεάν σίτιση του Υπουργείου Παιδείας.
Τελικά χωρίς να παρούν το φαγητό τους έφυγαν οι εκατοντάδες μαθητές μαζί με τους γονείς τους, ενώ όσα παιδιά φοιτούν στο ολοήμερο, έμειναν νηστικά μέχρι τις 4 το μεσημέρι, που σχόλασαν.
Συνεχώς ο διευθυντής της σχολικής μονάδας επικοινωνούσε τηλεφωνικά ή μάλλον προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους του προγράμματος στην Πάτρα, αλλά ουδείς απαντούσε στις κλήσεις του!
Τελικά γύρω στις 3 το μεσημέρι οι επιτηρητές του ολοήμερου, μαζί με τον διευθυντή, πήραν φαγώσιμα είδη από το κυλικείο, για να δώσουν μία λύση στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, καθώς οι μικροί μαθητές διαμαρτυρόντουσαν ότι πεινάνε!
Έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες των γονέων, καταγγέλλοντας το υπουργείο ότι εμπαίζει την οικονομική τους κατάσταση με τα δωρεάν σχολικά γεύματα, αφού δεν έχει συνέπεια, αδιαφορώντας αν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα το πρόγραμμα άρχισε να υλοποιείται από χθες και μόλις την επόμενη ημέρα, διαπιστώθηκε ότι κάποιοι σε τοπικό επίπεδο είναι αφερέγγυοι, αφού όχι μόνο δεν έστειλαν όπως προβλεπόταν φαγητό στα παιδιά, αλλά δεν είχαν το θάρρος να απαντήσουν στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του διευθυντή του σχολείου για να δώσουν εξηγήσεις.

Και μην ξεχνάμε ότι πολλές οικογένειες δεν έχουν καν φαγητό στο σπίτι τους λόγω ανέχειας και με την ένταξη των παιδιών τους στο πρόγραμμα, πίστευαν ότι τουλάχιστον αυτά θα σιτίζονται ημερησίως!

Ωστόσο η εξέλιξη της υπόθεσης είναι απλά απίστευτη. Αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr, χθες τα παιδιά έφαγαν "πιλοτικά" γιατί η κανονική διανομή του φαγητού τους θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2018!!!

Άραγε τι εξέτασαν πιλοτικά;

Αν μπορούν να μετρήσουν τις μερίδες; Αν άρεσε το φαγητό κοτόπουλο φιλέτο με ρύζι, σαλάτα και ένα στρογγυλό ψωμάκι στους μαθητές; Αν το παρέδωσαν εγκαίρως;

Και οι απορίες απορία μας:

Αν ήταν προγραμματισμένο σήμερα να μην στείλουν φαγητό στο εν λόγω σχολείο, γιατί ενημερώθηκαν τα παιδιά ότι σήμερα θα είχαν μακαρόνια με κιμά;;;

Γιατί δεν ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου και οι γονείς ότι δεύτερη ημέρα δεν θα είχε φαγητό;

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search