ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Αιτωλοακαρνανία η κηδεία του αστυνομικού που σκότωσε την οικογένειά του

Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος των Αγίων Αναργύρων, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ολοκληρώνεται σήμερα στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων με την κηδεία της 49χρονης Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης Βασιλικής Χερουβείμ και της μόλις τριών ετών Μυρτούς-Πετρίνας, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ τα ξημερώματα Δευτέρας από τον 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη.

Η σορός του δράστη και αυτόχειρα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία και εκεί θα τελεστεί η κηδεία του, με την ηλικιωμένη μητέρα του και τον αδερφό του να είναι συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια πράξη του.

Η κυρία Ευτυχία μητέρα του Χρήστου Ζαπαντιώτη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του και την πεθερά του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του. Βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στο χωριό Πατιόπουλο του δήμου Αμφιλοχίας και ζει το απολυτό δράμα ενώ στο πλευρό της βρίσκονται στενοί συγγενείς.

"Δεν μπορώ να το αντέξω" δήλωσε αρχικά με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του δολοφόνου των Αγίων Αναργύρων που σόκαρε το Πανελλήνιο με το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Αποκαλύψεις για την τραγωδία:

Άνοιξαν τα στόματα στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων, όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα από τον αστυνομικό-δράστη και αυτόχειρα, με θύματα το παιδί του, την γυναίκα του και την πεθερά του.

Μετά τις πρώτες μαρτυρίες ότι έπεσαν από τα σύννεφα, οι γείτονες αποκαλύπτουν τώρα ότι υπήρχαν φωνές και καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 κάποιοι από τους γείτονες ανέφεραν ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία, αλλά τους διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα έπαιρναν διαζύγιο, ενώ άλλοι φοβήθηκαν διότι ήταν αστυνομικός και θα έμπλεκαν.

Αποκαλυπτική και η καταγγελία συγγενούς του δράστη ότι δεν άντεχε ο αστυνομικός μετά τις προστριβές που είχε με την πεθερά του και ζητούσε να φύγει από το σπίτι για να μην μένουν πλέον κοντά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η πεθερά του δράστη είχε αλλάξει μετά τον θάνατο του γιού της και δημιουργούσε προβλήματα στο ζευγάρι.

Όπως ανέφερε ο Alpha αιτία των τσακωμών ήταν η πεθερά που υποτιμούσε τον δράστη συνεχώς, επειδή ήταν αστυνομικός ενώ η κόρη της ήταν γιατρός, όπως και η ίδια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε ο 25χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, σε τροχαίο στην οδό Δημοκρατίας, στην Οβρυά. Ο εκλιπών, νοσηλεύονταν, σε κρίσιμη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ο 14χρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από κροτίδα που έσκασε πάνω του, σε περιοχής της  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπλη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 25χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου. Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες χθε
Image
Image

Search