ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαία: Εξέπνευσε 17χρονη που αυτοπυροβολήθηκε

Νεότερη Ενημέρωση 19.33

Δεν τα κατάφερε τελικά η 17χρονη κοπέλα από την Γλάστρα Κλειτορίας, η οποία αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειάς της, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού, αν και εικάζεται ότι το κορίιτσι έστρεψε το όπλο επάνω της και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος!

Αρχική Ενημέρωση 19.11

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε πριν από λίγο στο νοσοκομείο της Τρίπολης μία κοπέλα μόλις 17 ετών, η οποία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία, ενώ στην Γλάστρα Κλειτορίας, όπου συνέβη το περιστατικό βρίσκονται άντρες της αστυνομίας, που ερευνούν τι συνέβη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision και ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού κ . . .
LIFE STYLE

Με ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο TikTok, ο Γιώργος Θεοφάνους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χθες(11/5) δεν θα παρακολουθούσε τον μεγάλο τελικό της Eurovision. «Ε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ζωή και ο θάνατος της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη που εκτελέστηκε από την πολιτοφυλακή στα Δεκεμβριανά. Η σύντομη ζωή της. Η μεγάλη καριέρα της. Το μίσος των συναδέλφων . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα εβδομάδας 13 - 19 Μαΐου    Συνεχίζεται          «Έαρ, για μια άνοιξη στην πόλη»                                                                      Oμαδική εικαστική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search