ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη- Το τεράστιο ΓΙΑΤΙ που βασανίζει τους δικούς του

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Βορείου Ηπείρου, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η θλιβερή είδηση έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας.

Ο Αλκίοονος ήταν γιος της Μαρίζας Καπετάκη και εγγονός του Μάρκου Καπετανάκη.

Αβάσταχτος πόνος για την γνωστή πατρινή μητέρα του Αλκίνοου Μαρίζα Καπετανάκη. Και ο ίδιος ο παππούς του 20χρονου είναι συντετριμμένος.

Με δημοσίευσή τους στα social media Μάρκος Καπετανάκης και Μαρίζα Καπετανάκη (μητέρα) αναρωτιούνται με ένα "ΓΙΑΤΙ;;;".

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο παππούς του Αλκίνοου, Μάρκος Καπετανάκης:

«Θεέ αν μ΄ακούς, απάντησε μου...

..Δεν σου έφταναν τόσες χιλιάδες αγγέλους που έχεις ????

...εγώ έναν είχα ,γιατί μου τον πήρες ????

Ε ...??

Είσαι άδικος ......!!!!!!»

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Νεότερα:Τον άτυχο νεαρό βρήκε νεκρό η κοπέλα του, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί με τη μητέρα του, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα αντίκριζε. Ο Αλκίνοος γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας Μάρκου Καπετανάκη, κείτονταν νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού.Η ίδια σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει λίγη ώρα αργότερα το θάνατό του. Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Οπως μας δήλωσε ο Μάρκος Καπετανάκης, είχε κάποιους πονοκεφάλους, είχε κάνει όμως σειρά εξετάσεων πρόσφατα οι οποίες δεν έδειξαν το παραμικρό.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε που τους επεφύλαξε το 2017. Ο Αλκίνοος εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Πρώτη Ενημέρωση: Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Βορείου Ηπείρου βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ένας 20χρονος, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η Αστυνομία δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα κι έσπευσε στο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεαρό εντόπισε νεκρό στο σπίτι του μπάνιου όπου έμεναν η κοπέλα του. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούς στο πρώιμο αρχικό συμπέρασμα ότι ο θάνατος τους νεαρού επήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο θα διεξαχθεί, όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, και νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα πει με βεβαιότητα από πέθανε ο 20χρονος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναχώρησε εν πλώ απο τον Πειραιά πάνω στο ιστιοφόρο Belem η Ολυμπιακή Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το ιστορικό ιστιοφόρο αναμένεται στις 8 Μαϊου στην Μασσαλία, . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ιπποκράτειο, με μια οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να καρφώνεται σε είσοδο κτιρίου. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του νοσοκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εξαιρετική παρουσία της στο τουρνουά τένις, που διεξάγεται στην Μαδρίτη, καθώς επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς με 6-1, 6-3 και προκρίθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλώς θέμα κομματικού πατριωτισμού, αλλά εθνική αναγκαιότητα ώστε να μπει φρένο στην αλαζονεία, τη διαφθορά και τις ανισότητες που παράγουν οι κυβερνητι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ομάδας ΕιδικώνΕλέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι καιένας 21χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας τα καταστήματα θα λειτο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με δύο μηχανές που συγκρούστηκαν στην κάθοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, πριν το Παμπελοποννησιακό στάδιο, σήμερα στις 7 το πρωί   Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες προκλήθηκε η σφ
Image
Image

Search