ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αχαία: "Κουρασμένος" διαρρήκτης έβαλε τις πυζάμες του θύματος και κοιμήθηκε στο κρεβάτι του!

Διαρρήκτης εισέβαλλε σε κατοικία στα Καμίνια Αχαΐας, άναψε τα φώτα, πήρε ότι σημαντικό βρήκε, και αφού στο σπίτι δεν ήσαν οι ιδιοκτήτης, είπε να εκμεταλλευτεί την ηρεμία και μιας και μάλλον ήταν και λίγο κουρασμένος, έβαλε τις πυζάμες που ήταν στο συρτάρι, έπεσε στο κρεβάτι των ιδιοκτητών, σκεπάστηκε και κοιμήθηκε, αφού προηγουμένως είχε κλειδώσει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας, ίσως γιατί φοβόταν μην πέσει "θύμα διάρρηξης".

Φυσικά δεν περίμενε ότι ο ύπνος του θα διακοπεί βίαια, αφού κάποιοι κρατώντας όπλα, έσπασαν την πόρτα της κρεβοτοκάμαρας  και του ζήτησαν να μείνει ακίνητος με τα χέρια ψηλά.

Όχι δεν ήταν "συνάδελφοί του", αλλά αστυνομικοί, που έφτασαν στο σπίτι μαζί με τον ιδοκτήτη, μετά από ενημέρωση που είχαν από τους γείτονες και τον συνέλαβαν.

Ο δράστης είχε προδοθεί μόνος του...Είχε ανάψει τα φώτα...Τώρα θα "ξεκουράζεται" στα κρατητήρια!

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σταθερά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια της υγείας του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι σε καλή κατάσταση, όχι άριστη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και τα Δημόσια Νοσοκομ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυτό που συνέβη με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας, έχει συγκλονίσει εκπαιδευτικούς, γονείς και κοινωνία, με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση Αχαίας και τον ΟΚΑΝ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία προχθές τη νύχτα. Κοντινά πρόσωπα ειδοποιήθηκαν για τον ξαφνικό και άδικο θάνατό της. Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ), σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο για το ΕΣΥ και τα Δημόσια Νοσοκομεία τα οποία βρίσκον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
Image
Image

Search