ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο "σφυρί" 1000 σπίτια πατρινών - Για χρέη προς το Δημόσιο

Αγριες διαθέσεις με ιστορίες  πλειστηριασμών ακινήτων από το Δημόσιο ακόμα και για πολύ μικρές οφειλές, επιφυλάσσει το 2018 για 4,2 εκατομμύρια φορολογούμενους που έχουν απλήρωτα ή μη ρυθμισμένα χρέη στην Εφορία.

Στις εφορίες της Αχαΐας, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφθάσει από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κάποια οδηγία δημοσίευσης προγράμματος πλειστηριασμού για χρέη προς το Δημόσιο, όμως αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει να έρθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη «γραμμή πυρός» βρίσκονται περίπου 1000 οφειλέτες του Δημοσίου. Από αυτούς τους οφειλέτες, για 600 έχουν ήδη κινηθεί παραγγελίες κατάσχεσης ακινήτων, ενώ για άλλους 250 η εφορία έχει προχωρήσει σε υποθήκες ακινήτων και για άλλες 120 περιπτώσεις έχουν συνταχθεί προγράμματα πλειστηριασμού. Ουσιαστικά δηλαδή 1000 άτομα απειλούνται με πλειστηριασμό.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Σταθερή είναι η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος είναι σε καταστολή από τέλη Μαρτίου. Οι γιατροί «πάγωσαν» την μείωση χορήγησης των φαρμάκων, όμως είναι αισιόδοξοι. Σύμφωνα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρ . . .
LIFE STYLE

Απόψε θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 22:00, ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, ενώ στις 21:15 θα προηγηθεί η εκπομπή Eurovision Νight. 15 χώ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης όσων κατήγγειλαν παραβάσεις στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ, Appodixi. Τα ποσά που θα λάβουν από την ΑΑΔΕ οι καταγγέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρίτερα στην  εκκλησία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η 48χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μόλο της Αγίου Νικολάου Η Μαρία Καραγιάννη, ήταν γνωστή από την εργασία της στον χώρο της διαφήμισης στα Μέσα Ενημέρωσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. Μερικές ώρες μετά
Image
Image

Search