ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: 39χρονος αφαιρούσε τσάντες από πεζές με κλεμμένη μηχανή-Συνελήφθη

Συνελήφθη, σήμερα (19-1-2018) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, εμπρησμό, πρόκληση φθορών, εξύβριση και αντίσταση.

Ειδικότερα,  ο δράστης χθες το απόγευμα στην Πάτρα, αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα ημεδαπού, την οποία χρησιμοποίησε για να διαπράξει τρεις αρπαγές τσαντών από γυναίκες που κινούνταν πεζές, ενώ στη συνέχεια για να καλύψει τα ίχνη του κατέστρεψε την μοτοσικλέτα,  βάζοντάς της φωτιά με εύφλεκτο υγρό.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσες και συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη να διαφεύγει με ταξί και τον συνέλαβαν.

Σημειώνεται ότι, ο 39χρονος για να αποφύγει την σύλληψή προέβαλλε αντίσταση, απωθώντας με τα άκρα του τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα τους εξύβριζε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στον εισαγγελέα έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής (17.05.2024) ο 50χρονος συζυγοκτόνος, που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, μόλις μία «αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

‘Εχει ξεκινήσει η εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κοπή χόρτων ανά την Περιφέρεια και μάλιστα μέσω και μιας «ΚοινΣΕπ», δίνοντας την δυνατότητα σε νέους με προβλήμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μικρές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας. Η μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ηρα Κουρή αναλαμβάνει σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ. Ελλάδα. Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες γιαενδοοικογενειακή βία στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν οι φοιτητικές εκλογές για τις σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αλλάζει ο τόπος διεξαγωγής των εκλογών , που
Image
Image

Search