ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέο χτύπημα για την Πάτρα: Εγκαταλείπουν το λιμάνι μεταφορικές εταιρείες, λόγω μεταναστευτικού

Τουλάχιστον 3 μεγάλες εταιρείες θέλουν οι πληροφορίες να ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το λιμάνι της Πάτρας, μη αντέχοντας άλλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το οξυμένο πρόβλημα με τους μετανάστες, καθώς τα εμπορεύματα των πελατών τους καταστρέφονται, ενώ οι οδηγοί τους κινδυνεύουν να συλληφθούν για διακίνηση μεταναστών, χωρίς να ευθύνονται αν βρεθεί μετανάστες σε χώρο του φορτηγού τους και τα οχήματά τους θα κατασχεθούν.

Από τα υπάρχοντα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, οι εταιρείες διαπιστώνουν:

  • Καταβολή αποζημιώσεων για τις καταστροφές ευπαθών εμπορευμάτων.
  • Νομικές εμπλοκές των φορτηγών όταν βρεθούν λαθρεπιβάτες, με αποτέλεσμα τις τραγικές καθυστερήσεις στην παράδοση εμπορευμάτων

Μάλιστα για να γλιτώσουν από τα προαναφερόμενα, είναι έτοιμες αν χρησιμοποιήσουν τον οδικό άξονα μέσω Σερβίας, αφού καταγγέλλουν ότι στην Πάτρα δεν υπάρχουν μέτρα προστασίας τους, αντιθέτως το τελευταίο χρονικό διάστημα το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί επικίνδυνα…..

Αν όμως υλοποιήσουν την απόφασή τους, θα σημάνει η αντίστροφη μέτρηση για το λιμάνι της Πάτρας, που θα χάσει κέρδη από περίπου 20.000 μετακινήσεις φορτηγών, ενώ είναι πολύ πιθανό την τακτική τους να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

Οι πληροφορίες αυτές, έχουν προσκαλέσει όπως είναι αναμενόμενο αναστάτωση στους εκπροσώπους των μεταφορικών εταιρειών, οι οποίοι ετοιμάζονται να  επισκεφθούν το Νίκο Κοντοέ, απαιτώντας την επίσπευση των μέτρων ασφαλείας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας" . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα με τελικό προορισμό τη Μασσαλία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η ιστορία της αφής της Ολυμπιακής φλόγας: Καθιερώθηκε τον 8ο . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε ανακοίνωση του σπιράλ αναφέρονται τα εξής: Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το εσωτερικό του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών -που έγινε από την Αστυνομία μετά τη σχετική έ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση συμμορίας, που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη, και φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποίησε το τελευταίο διάστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search