ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οργή από τον καθηγητή Γιάννη Κυριόπουλο- Τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis

Τον Πατρινό ομότιμο καθηγητή Οικονομικών της Υγείας Γιάννη Κυριόπουλο, εμπλέκει στην κατάθεσή του για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, ο προστατευόμενος μάρτυρας με το κωδικό όνομα Μάξιμος Σαράφης. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεση μέσω του κ. Κυριακόπουλου, γινόταν το «ξέπλυμα» των μιζών που δίνονταν στους πολιτικούς.

Η απάντηση του κ. Κυριόπουλου στα όσα τον κατηγορούν είναι η εξής:

«Προδήλως τα αναγραφόμενα περί εμπλοκής μου στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Novartis δύνανται να διεκδικήσουν βραβείο γελοιότητας - αν και μεταφέρουν στη πραγματική καθημερινή ζωή μια καφκική ατμόσφαιρα.

Δεν μπορώ επ’ αυτών να αντιτάξω παρά μόνον την ανεπίληπτη επαγγελματική και προσωπική μου πορεία και τους διαφανείς τραπεζικούς λογαριασμούς μου.

Οφείλω όμως στο όνομά μου -μοναδική περιουσία των παιδιών μου- στην οικογένειά μου, στους φίλους και συντρόφους μου καθώς και στους μαθητές μου να αντισταθώ μέχρι τέλους στον πολιτικό και κοινωνικό υπόκοσμο των ηθικών δολοφόνων του καιρού μας.

Γι’ αυτό αισθάνομαι δυνατός. Χωρίς δισταγμό και χωρίς φόβο.

Όσον αφορά τους σκευωρούς, τους ψευδομάρτυρες και τους συκοφάντες βεβαιώ ότι θα τους οδηγήσω μέχρι τέλους στη κρίση της δικαιοσύνης και της κοινωνίας.

Γιάννης Κυριόπουλος»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search