ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δυτ. Ελλάδα: Μετ΄ εμποδίων η κυκλοφορία στα ορεινά-Χρήση αλυσίδων

Νέα προβλήματα έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών στα ορεινά των νομών Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, στην κίνηση των οχημάτων, αφού είναι απαραίτητη σε αρκετά σημεία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Αναλυτικά που είναι υποχρεωτική η κίνηση μόνο με αλυσίδες:

Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ

  • – Επ. Ο. Καλαβρύτων – Διοκοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου).
  • – Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Πριόλιθου).
  • – Επ. Ο. Καλαβρύτων – Χ/Κ
  • – Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών).
  • – Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων, από το 12ο χλμ.

Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ

  • – Επ. Ο. Ανδρίτσαινας-Επικούρειου Απόλλωνα, από το 6ο χλμ.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

  • – Επ. Ο. Καλλιθέας-Προυσού, από 16ο χλμ (Αγία Παρασκευή) έως θέση Αραποκέφαλα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το ελληνικό κράτος υστερεί σε αντιδράσεις και αποφασιστικά μέτρα, γιατί το να καταγράφουμε δολοφονίες γυναικών, χωρίς την παραδειγματική αντίδραση της κοινωνίας δεν θα δώσει λύσεις . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τε . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εισόδημα 11,5 ετών, χωρίς να κάνει οποιοδήποτε άλλο έξοδο, θα πρέπει να διαθέσει ένα μισθωτός προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι 60 τ.μ. στην Αθήνα. Παρά το γεγονός ότι η αγορά κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του χθες το πρωί στο Μενίδι.    Η σαραντάχρονη γυναίκα είχε προχωρήσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Χαρά Ιωαννίδη, μητέρα δύο παιδιών, που έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η κηδεία τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ποσό των 836.411 ευρώ θα διατεθεί για τον εκσυγχρονισμό υποδομών αλλά και για την εγκατάσταση λεωφορείων δημόσιας χρήσης αστικών ΚΤΕΛ στον Νομό Αχαΐας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, η 2η Συνάντηση Ενδιαφερόμενων Μερών στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου «Women for Sc
Image
Image

Search