ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χάος στο λιμάνι της Πάτρας- Πετροπόλεμος και ένας αλλοδαπός τραυματίας - "Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα"

Χαοτική η κατάσταση στο νέο λιμάνι της Πάτρας το μεσημέρι της Δευτέρας λίγο μετά τις 14:00 .  Μετανάστες πετούσαν πέτρες σύμφωνα με τις πληροφορίες κατά των αστυνομικών, των λιμενικών, σε αυτοκίνητα και φορτηγά. Το περιστατικό που φαίνεται να εξαγρίωσε τους εκατοντάδες μετανάστες . Αφορμή ήταν το γεγονός πώς  ένας μετανάστης στην προσπάθεια του να τρυπώσει σε φορτηγό με φράουλες τραυματίστηκε.... τα αίματα που είδαν οι ομοεθνείς τους , τους εξαγρίωσαν και άρχισαν να πετούν πέτρες.  Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Πατρών Δημήτρη Κυριακουλόπουλου.  Στην παραλιακή πάντως επικράτησε χάος. Οι μετανάστες κινήθηκαν σε μια εναιία ομάδα και έτρεχαν μέσα στην Ακτή Δυμαίων. Ο ελαφριά τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το μεταναστευτικό χάος στην Πάτρα καλά κρατεί, για λύση ούτε λόγος. Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνομιλώντας με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πάτρας Δημήτρη Κυριακουλόπουλο. Οι μετανάστες προκάλεσαν υλικές ζημιές σε Ι.Χ. αλλά και σε εγκαταστάσεις του λιμενικού όπως φυλάκια.  

Υπενθυμίζουμε πώς κατά την διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου φρόντισαν κάποιοι να κρύψουν το σοβαρό μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πάτρα... Να δούμε τώρα τις ζημιές στα Ι.Χ. ποιός θα τις πληρώσει ; Ποιός θα αποζημιώσει τους ανθρώπους αυτούς ; Ποιός θα αποζημιώσει την πόλη για την κατάσταση που βιώνει... 

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νέο λιμάνι της Πάτρας μιλά για χάος και δηλώνει:" Απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα , τρία κουβούκλια των ιδιωτικών εταιρειών έχουν καταστραφεί αλλά και 14 αυτοκίνητα έχουν σοβαρές υλικές ζημιές. Έγιινε ένας καταιγισμός απο πετροπόλεμο , πάνω απο 500 πέτρες, τουλάχιστον 200 άτομα. Η μάντρα που ξόδεψε τόσα λεφτά ο ΟΛΠΑ είναι σπασμένη σε 9 σημεία , έφυγαν τα σίδερα. "

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search