ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γελαστός στον ανακριτή ο παιδεραστής του Αγρινίου-Τον εφιάλτη που έζησαν αποκαλύπτουν τα παιδιά θύματά του(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 22.11

Προκλητικός και χαμογελαστός εμφανίστηκε στα δικαστήρια Αγρινίου ο άνδρας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων αγοριών. Ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Εκεί βρέθηκε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος με την κάμερα του STAR.

«Τα πράγματα δεν έχουν γίνει ακριβώς όπως τα λένε. Θα τα πω όλα στην απολογία μου». Αυτό φέρεται να είπε στον ανακριτή ο 30χρονος, ο άνθρωπος που -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- για καιρό ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των ανηλίκων του Αγρινίου!

«Ζήτησε και πήρε εκ νέου προθεσμία για το Σάββατο 10 Μαρτίου. Τον βαραίνουν οι κατηγορίες περί γενετήσιας ελευθερίας και κακοποίησης των ανηλίκων. Πρέπει να φτάσουν όλες οι καταγγελίες στον εισαγγελέα» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες καταγγελίες από οργισμένες μητέρες που ζητούν να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που φέρεται να ασέλγησε στα 14χρονα παιδιά τους.

«Το πιο σοκαριστικό είναι αυτό που είδα μετά. Στην ασφάλεια. Ήταν στο κινητό του, όχι στο Facebook, το οποίο του έλεγε "Τί ώρα θα κάνουμε τη δουλειά; Έλα θα κάνουμε τη δουλειά και θα φύγουμε". Κι έχω πάθει σοκ! "Πες στην μάνα σου ότι θα πας στον πατέρα σου, πες στον πατέρα σου ότι θα πας σε ένα φίλο σου για να βγούμε μαζί"!» περιγράφει μητέρα μαθητή.

«Αφού έγινε γνωστό αυτό το συμβάν, συζητούσαν όλοι γι' αυτό το θέμα. Πολλά παιδιά είπαν ότι τους είχε στείλει το ίδιο άτομο μήνυμα» αποκαλύπτει μαθητής.

Οι περιγραφές προκαλούν ανατριχίλα. Ο 30χρονος προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους κι ύστερα τα μυούσε στον αρρωστημένο κόσμο του!

«Τον ίδιο τον είχα συναντήσει πολλές φορές με το γιο μου να τον χαιρετάει σε διάφορα μέρη, απ' έξω από το μαγαζί που δούλευε, στην πλατεία μου έλεγε μαμά ο γνωστός μου ο τάδε» λέει η μητέρα.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του το Σάββατο, όπου και θα ξαναβρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του.

Αρχική Ενημέρωση 17:58

Όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν έπειτα από τη σύλληψη του 30χρονου «δράκου» του Αγρινίου  Δημήτρη Μαντζαβίνου, σχετικά με τις νοσηρές του διαθέσεις και πράξεις.
«Στον γιο μου… μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!». Είναι η σοκαριστική περιγραφή μιας ακόμη μητέρας από το Αγρίνιο. Ο 14χρονος γιος της και ο κολλητός του φίλος έπεσαν στα δίχτυα του 30χρονου «δράκου»!

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! «Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι” Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα.

«Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα» λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.
Κοινό μυστικό στον μαθητικό κόσμο του Αγρινίου η δράση του 30χρονου

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει μαθητής.

Ο κατηγορούμενος όπως καταλήγγει στο ρεπορτάζ του το "Star"εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό, για το οποίο έκανε delivery. Μετά, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και… μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί ο 30χρονος τις επόμενες ημέρες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυτό που συνέβη με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας, έχει συγκλονίσει εκπαιδευτικούς, γονείς και κοινωνία, με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση Αχαίας και τον ΟΚΑΝ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ:  Μια 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία που το Μεγάλο Σάββατο είχε πάει στην Αστυνομία και μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγο της για ενδοοικογενειακή βία ενώ τον Σεπτέμβριο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γύψο στο αριστερό της χέρι εμφανίστηκε στα Δικαστήρια του Βόλου μια ηλικιωμένη γυναίκα – θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον επί 60 χρόνια σύζυγό της, που αν και δήλωσε ότι συ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στη Μεσσηνία, το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου, καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας, η σορός του οποίου βρισκόταν μέσα σε πηγάδι, στην περιοχή της Μεσσήνης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής:   Το στρατηγείο του εκλογικού αγώνα, το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ξεκινά από την Πέμπτη 16 Μαΐου τη λειτουργία του. Στελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 στις 11.30 το πρωί, η ανοιχτή εκδήλωση - βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και των Εφορειών Αρχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά το πρωί της Τετάρτης 15 Μαϊου στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική αίθουσα του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου «Για
Image
Image

Search