ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε γυναίκα

Ληστεία στην οδό Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου στην Πάτρα στις 8 το βράδυ. Με την απειλή μαχαιριού άνδρας άρπαξε χρηματικό ποσό από γυναίκα που βρισκόταν σε κατάστημα της περιοχής. Το ποσό που άρπαξε ήταν μικρό ωστόσο η γυναίκα εχει υποστεί σοκ.

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη  του δράστη.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε αντίθεση με τον αγώνα των γυναικών που προηγήθηκε, ο τελικός του final-8 του κυπέλλου υδατοσφαίρισης ανδρών δεν έκρυβε ούτε σασπένς, ούτε εκπλήξεις. Με ένα σερί 6-0 στο πρώτο η . . .
LIFE STYLE

Βαριά πολιτικό έχει καταλήξει να είναι το κλίμα της φετινής Eurovision λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Μάλμε με τις διαδηλώσεις και τα όσα συμβαίνουν με συμμετέχουσες χώρες. . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος, για τη διαχείριση της μετατροπής της Μονής της Χώρας, σ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στην πολιτεία Ρίο Γκράντε ντο Ζολ στην Βραζιλία. Όπως ανακοίνωσε σήμερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ακαρνανίας και Ηλείας συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάεπτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, το απόγευματης Παρασκευής 10 Μαΐου, σε ημερίδα με θέμα τη διασύνδεση τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης με την Υγεία, που διοργανώθηκε στο πλαίσιοτου 12ου Foru
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα τωναστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις υποθέσεις κλοπών,που διαπράχθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, σε περιοχές του Μεσολο
Image
Image

Search