ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Καταγγελία παρενόχλησης 6χρονης από ηλικιωμένο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων

Την παρενόχληση ανήλικης απο ηλικιωμένο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων των Πατρών, καταγγέλλει γυναίκα μέσω του προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μιλώντας για ένα 6χρονο κοριτσάκι, στο οποίο ηλικιωμένος συστήθηκε ως ο νονός της και άρχισε να την φιλά και να την χαιδεύει σε παγκάκι της πλατείας, το πρωϊ του Σαββάτου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περιστατικών!

Δείτε τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η αυτόπτης:

«Σήμερα το πρωί έζησα ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων… Μπροστά στα μάτια μου, στο απέναντι παγκάκι ένα αισχρός και τιποτένιος γέρος τριβόταν πάνω σε ένα κοριτσάκι 6 ετών και το φιλούσε σχεδόν στο στόμα. Πήγα και αφού τον έβρισα και σηκώθηκε ατάραχος και έφυγε, πήρα το παιδί από εκεί και μου ειπε ότι της έχουν πει ότι είναι ο νονός της. Τη ρώτησα: εσένα σου αρέσει να κάθεσαι μαζί του; Και μου είπε θλιμμένη: Όχι. Της είπα να φύγει και να μην κάνει τίποτα που δεν της αρέσει από εδώ και πέρα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει … ντράπηκα γιατί δεν είχα τι άλλο να της πω…. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 2 ΦΥΛΑΚΕΣ;;;; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; Μήπως να πάρουμε οι πολίτες στα χέρια μας το νόμο και να λιντσάρουμε ομαδικά αυτή την αρρωστημένη φάρα;; Είναι αδιανόητο μπροστά στα μάτια μας να αφήνουμε να γίνεται αυτό… ΕΛΕΟΣ»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση για τη βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι Κυριακή 6 Μαΐου η 48χρονη διαφημίστρια στον Μώλο του Αγίου Νικολάου του παλαιού λιμένα της Πάτρας εξέδωσε το Λι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχ
Image
Image

Search