ΕΛΛΑΔΑ

"Το παιδί αναγνώρισε το βαν και άρχισε να κλαίει"

Η μικρή είχε πάει να πάρει μια τυρόπιτα μέχρι το φούρνο και την παρέσυρε ο 40χρονος παιδεραστής. Την κούρεψε και την κακοποίησε, όπως αποκάλυψαν τα αγαπημένα πρόσωπα της μικρής. "Η εγγονή μου φοράει κουκούλα γιατί ντρέπεται", είπε ο παππούς της: "Η μικρή μας είδε και δεν μας αναγνώρισε".

"Το κορίτσι μου τον είδε στην τηλεόραση και ξεσήκωσε όλο το σπίτι από τα κλάματα. Φώναζε, μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι γείτονες. Έβλεπε ειδήσεις και άρχισε να κλαίει ξαφνικά και φώναζε. Τη ρωτάμε τι έπαθες; Και μας λέει: "Αυτός είναι που με κακοποίησε", με πολύ κλάμα. Δεν μπορούσαμε να την συγκρατήσουμε. Και προχθές, πάλι τα ίδια. Είδε το αυτοκίνητο στην τηλεόραση, την άσπρη κλούβα, λέει: "αυτό είναι το αυτοκίνητο, σε αυτό ήμουν"...", είπε η μητέρα της 14χρονης.

Αρχικά, μάλιστα, θεωρήθηκε πως ο 40χρονος προσέγγισε την μικρή μέσω Facebook, αλλά η μητέρα της ισχυρίζεται πως δεν έχει ίντερνετ και υπολογιστή στο σπίτι και την άρπαξε από το δρόμο.

"Την ημέρα που έγινε το κακό, μας ειδοποίησαν και πήγαμε στη ΓΑΔΑ. Βλέπω την κόρη μου και δεν την γνώρισα. Ένα άγριο πλάσμα ήταν, φοβισμένο, με κομμένα μαλλιά σαν αγορίστικα. Είχε μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και αυτός της τα έκοψε τόσο κοντά να μοιάζει με αγόρι. Τον Αύγουστο που πέρασε, ένα πρωί πριν πάει σχολείο, πήγε στο φούρνο να πάρει μια τυρόπιτα. Άρχισε να περνά η ώρα και δεν επέστρεψε. Ανησυχήσαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε. Όλη την ημέρα δεν καταφέραμε να την βρούμε. Στις 12 το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ και μαθαίνουμε ότι την βρήκαν στο Περιστέρι. Ζήσαμε μεγάλο εφιάλτη. Η μικρή δεν γνώριζε, δεν μιλούσε, είχε πάθει σοκ. Θέλω να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε", ξέσπασε.

Search