ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Στις 28 Οκτωβρίου συνελήφθη ο εκτελεστής του Μ. Ζαφειρόπουλου - Κρατήθηκε μυστικό μέχρι να εξακριβωθούν στοιχεία

Ο 32ρονος που συνελήφθη είναι Αλβανός υπήκοος , ο οποίος έπεσε στα χέρια των Αρχών το περασμένο Σάββατο, ανήμερα την 28η Οκτωβρίου, στην Πάτρα. Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι Ρομά, βρέθηκε σε σπίτι σε οικισμό Ρομά, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει για Αλβανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η επιχείρηση σύλληψης του άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έγινε πριν κάποιες μέρες αλλά κρατήθηκε μυστική μέχρι και σήμερα. Η επιχείρηση συντονίστηκε από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και βοήθησε σε κάποια σημεία και η ασφάλεια Πατρών .

NΩΡΙΤΕΡΑ

Ο 32χρονος δραπέτης φυλακών κρυβόταν στην Πάτρα - Σε εξέλιξη έρευνες και αστυνομικές επιχειρήσεις στην επαρχία για τους άλλους δύο κακοποιούς - Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου φέρονται να είναι οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι - Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου 2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154.

Τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν 32χρονο δραπέτη φυλακών.

Ο Αλβανός κακοποιός, μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών.

Από τους τέσσερις προσαχθέντες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία, καθώς αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ένα σπίτι με όπλα στην Καλλιθέα, όπου διέμενε ο Αλβανός εκτελεστής. Επιπλέον, αποκάλυψαν και ένα σοβαρό επεισόδιο με ένοπλη συμπλοκή που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή για τα μάτια μιας γυναίκας. Η έρευνα στο διαμέρισμα αποκάλυψε και το όπλο της δολοφονίας.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στη ΓΑΔΑ προσήχθη ύποπτος που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι ο εκτελεστής του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πρόκειται για άνδρα Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον αποκαλούμενο «ψηλό» ο οποίος πυροβόλησε τον δικηγόρο, όπως μεταδίδει η real.gr.

Ο Αλβανός κακοποιός, σύμφωνα με το newit.gr μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τα στοιχεία και των άλλων δυο κακοποποιών, που ήταν στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να εχουν διαφύγει σε πόλεις της επαρχίας, όπου είναι σε εξέλιξη έρευνες και επιχειρήσεις, όπως επίσης και σε περιοχές των δυτικών προαστίων της Αττικής.

Το τρίτο πρόσωπο που αναζητούν οι αρχές είναι επίσης Αλβανός και εκτιμάται πως βρισκόταν έξω από από το δικηγορικό γραφείο, περιμένοντας τους συνεργούς του.

Οσον αφορά τον «κοντό» που τον συνόδευε στο ραντεβού τους με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον τρίτο άνδρα που φέρεται να βρίσκονταν έξω από το κτίριο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο real.gr ότι πρόλαβαν και διέφυγαν από την Πάτρα, με προορισμό πιθανόν την Αλβανία.

Ηταν θέμα ωρών ο εντοπισμός των εκτελεστών, αφού οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονταν στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και για τους φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δικηγόρου.

 

Search