ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Έπεσαν...χαστούκια στην εσωκομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ Αχαΐας

Ακόμα και …χαστούκια έπεσαν στην εσωκομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ Αχαΐας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στις αίθουσες της Αγοράς Αργύρη και μάλιστα παρουσία του Αντιπροέδρου του κόμματος Πάνου Σγουρίδη!
Γυναίκα πολιτευτής του κόμματος, όρμησε με άγριες διαθέσεις σε υποψήφιο βουλευτή του νομού και του κατάφερε ηχηρό χαστούκι, αφήνοντας εμβρόντητους όλους τους παρισταμένους! Ακολούθησαν …σπρωξίματα, προπηλακισμοί και αρκετά …γαλλικά, που προκάλεσαν απίστευτο πανδαιμόνιο στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη..
Και λίγο πριν η εκδήλωση μετατραπεί σε …ροντέο, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και απέτρεψαν τα χειρότερα, απομακρύνοντας με μεγάλη προσπάθεια τους εμπλεκομένους. Ακολούθως, υπήρξαν αποχωρήσεις με εκατέρωθεν απειλές και ανταλλαγές απίστευτων ύβρεων, που τίναξαν στον αέρα την εσωκομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ Αχαΐας.


Όλα ξεκίνησαν, όταν οι αντίπαλες ομάδες της νομαρχιακής των ΑΝΕΛ θεώρησαν ότι κάποιοι προσπαθούν να ελέγξουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή της Οργανωτικής Επιτροπής για την Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που φιλοξενήθηκε στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας.
Μιλώντας στο Achaianews τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ, σημείωναν με έμφαση ότι το σημερινό επεισόδιο αποτελεί την θρυαλλίδα για την αποχώρησή τους από το κόμμα, κάτι που αν τελικά ισχύσει μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες, ίσως και σε διάλυση την οργάνωση Αχαΐας των ΑΝΕΛ.

Search