LIFE STYLE

Τάκης Ζαχαράτος: «Η πιο δύσκολη μίμηση που έχω κάνει είναι ο Αλέξης Τσίπρας!»

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ένα πρόσωπο που σκορπά το γέλιο με τις μεγαλειώδεις μιμήσεις του αλλά και πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας αυτών! Ο Έλληνας showman μίλησε στο περιοδικό Life Magazine και στη Μαρκέλλα Ρεπανέλη σε μια συνέντευξη εκ βαθέων! Ιδού μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους και το νέο του τραγούδι: «Αισθάνομαι υπέροχα να συνεργάζομαι με έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η χημεία μας είναι εξαιρετική. Το τραγούδι «Έλα» είναι από τα ωραιότερα που έχω πει και αισθάνομαι τρομερή χαρά και ενθουσιασμό που είναι το σήμα μιας συνεργασίας που θα έχει μέλλον».


Για το τι έχει χάσει ή κερδίσει στην πορεία της ζωής του: «Πιστεύω ότι στη ζωή πάντα πληρώνεις ένα τίμημα για τις επιλογές σου. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Εγώ είμαι πάρα πολύ ευτυχής που κάνω μία δουλειά που με γεμίζει, μου δίνει χαρά, δίνει χαρά στον κόσμο και αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Δε νομίζω ότι έχω χάσει πράγματα».

Για το ποια είναι η δυσκολότερη μίμηση που έχει κάνει ποτέ: «Η πιο δύσκολη μίμηση που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι ο Αλέξης Τσίπρας διότι δε του μοιάζω καθόλου και ήμουν 7 ώρες στην καρέκλα για το μακιγιάζ. Επίσης είχε μια δυσκολία στο να βρω τη χροιά και τον τόνο της φωνής του».

Για τη μίμηση που του ζητάει πάντα ο κόσμος: «Νομίζω ότι η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας ρόλος απίστευτος. Είναι τρομερό το πόσο ο κόσμος θέλει να τη βλέπει! Πολλές φορές που έχω σκεφτεί «φέτος δεν θα είναι στο πρόγραμμα» δε γίνεται να μην είναι, είναι απαίτηση του κοινού και πάντα προσπαθώ με έναν διαφορετικό κι έξυπνο τρόπο να υπάρχει και να συνεχίζει να υπάρχει στις παραστάσεις μου».

Για τις αντιδράσεις που προκαλούν οι μιμήσεις του από τα πρόσωπα που μιμείται: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους και έχουν χιούμορ και έχουν αποδεχτεί όλες τους τις πλευρές και είναι καλοί «γονείς» με τον ίδιο τους τον εαυτό δεν έχουν να φοβηθούν κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν δυνατή προσωπικότητα σατιρίζονται και μόνο αυτό είναι τρομερά κολακευτικό, δηλαδή να σε μιμούνται. Σημαίνει ότι ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους, έχεις κάτι δικό σου, κάτι ιδιαίτερο καλό ή κακό το οποίο σε κάνει ξεχωριστό και δε νομίζω ότι φοβούνται. Κάποιος μπορεί να φοβάται ο ίδιος τον εαυτό του. Εγώ απλά καθρεφτίζω στον άλλον τον εαυτό του. Δε νομίζω ότι έχει πρόβλημα με μένα αλλά με τον εαυτό του θα έχει πρόβλημα».

 

Search