ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις κάλπες η κίνηση "Πρόταση"

Την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών της πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η Κίνηση «Πρόταση». Η Γενική Συνέλευση προκήρυξε εκλογές για τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ στον Ισόγειο Χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α) Σαρανταπόρου 20.

Η ανακοίνωση:

«Χθες, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7:00-9:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΔΑ της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ (Σαρανταπόρου 20) όπως είχε ανακοινωθεί και με Δελτίο Τύπου, η προβλεπόμενη από το καταστατικό του Φορέα «ΠΡΟΤΑΣΗ Κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής» Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών του Φορέα με σκοπό α) να εγκρίνει τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου -διοικητικό και οικονομικό-, β) να αποφασίσει για την έγκριση του προϋπολογισμού και του ισολογισμού γ) να κρίνει για την απαλλαγή ή όχι του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη με βάση την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής δ) να προκηρύξει εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2018-2019 και ε) να εκλέξει τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των εν λόγω αρχαιρεσιών.

Η Γενική Συνέλευση σε πλήρη απαρτία των μελών με τη φροντίδα του εκλεγμένου προεδρείου, μετά τις παρουσιάσεις των απολογισμών και την ουσιαστική συζήτηση που ακολούθησε επ’ αυτών, ενέκρινε ομόφωνα όλα τα παραπάνω, απάλλαξε το απερχόμενο Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5.00 έως 9.00 μ.μ. στον Ισόγειο Χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.Α) Σαρανταπόρου 20 και, τέλος, εξέλεξε την εφορευτική επιτροπή για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2018-2019 να το δηλώσουν στη Γραμματεία της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ». Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:00.»

Search