ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για 29χρονο ποδοσφαιριστή - Ανέβασε πυρετό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Πάτραι και της Νάπολης Πατρών(beach soccer), Σπύρος Αβράμης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ένιωσε αδιαθεσία, ενώ είχε και υψηλό πυρετό πριν από το παιχνίδι του Πάτραι το Σάββατο. Ο Αβράμης πήγε στο νοσοκομείο, όπου δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό και επέστρεψε σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Ο πυρετός όμως ανέβαινε με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα πάλι στο νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας, όπου νοσηλεύεται διασωληνομένος σε κρίσιμη κατάσταση. Πιο σαφής εικόνα για την πορεία της υγείας του θα υπάρξει από σήμερα, οπότε και συμπληρώνεται το πρώτο 48ωρο νοσηλείας του.

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων αποτυπώνεται στο μήνυμα του αδερφού του στο Facebook:

«Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί κάνεις καλό παιχνίδι.

Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δώστα όλα παιχταρά μου, είναι δικό σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα.

Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής!Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδελφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’ αγαπάω Αδερφέ μου.»

 

Search