ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες ημέρες θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας

Θέμα ημερών είναι η ανάρτηση στο Taxis, των τελών κυκλοφορίας για το 2018. Οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα κληθούν να τα πληρώσουν έως το τέλος του έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο έως την Δευτέρα θα έχουν οριστικοποιηθεί, οι περιορισμένες αλλαγές, και εν συνεχεία θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Οικονομικών από την αρχή της χρονιάς, αλλά και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ότι αυτά θα αλλάξουν και θα δοθούν κίνητρα, ώστε οι ιδιοκτήτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και έχουν καταθέσει τις πινακίδες να τις πάρουν πίσω, μέσω μειωμένων τελών που θα επιβάλουν, εντούτοις αποδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά … άνθρακες ο θησαυρός.

Οι αλλαγές θα είναι από μηδενικές έως ελάχιστες, κάτι που σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα πληρώσει τα ίδια τέλη που πλήρωνε τα τελευταία χρόνια. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει νέο κύμα ιδιοκτητών που θα σπεύσουν στις εφορίες να καταθέσουν πινακίδες πριν το τέλος του έτους, ώστε να αποφύγουν την πληρωμή των τελών.

 

Search