ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στην κατάληψη του Πολυτεχνείου-Ξεκινούν οι εκδηλώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναρχικές συλλογικότητες μπήκαν στον χώρο και κάλεσαν τους αντιεξουσιαστές που έκαναν την κατάληψη να αποχωρήσουν, ώστε να γίνει κανονικά ο εορτασμός της επετείου της εξέγερσης.

Μετά από διαβουλεύσεις και αντιπαραθέσεις, τελικά η κατάληψη έληξε, και οι πύλες άνοιξαν για το κοινό αλλά και τις νεολαίες του αριστερού χώρου που παραδοσιακά κάθε χρόνο συμμετέχουν στον εορτασμό.

Υπενθυμίζεται πως αναρχικοί που ήταν αντίθετοι με την κατάληψη είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 15:00 στην πλατεία Εξαρχείων.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Search