ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Συλλήψεις για κλοπές

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί τους

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια απόπειρα κλοπής και δυο κλοπές σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε περιοχές της Ηλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος δυο ημεδαπών (άνδρας  –  γυναίκα) , ηλικίας 44 και 40 ετών αντίστοιχα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται ακόμη δυο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, την 24/07/2017 το πρωί, εισήλθαν σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού στο Σκουροχώρι Ηλείας, όπου αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν με την μέθοδο της απασχόλησης, χρήματα και αντικείμενα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Επίσης από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες την 15/10/2017 και την 21/10/2017 στο Κατάκολο και στον Πύργο Ηλείας, αφαίρεσαν με τη  μέθοδο της απασχόλησης από δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 65 και 94 ετών, το χρηματικό ποσό των (1.100) ευρώ, συνολικά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

 

Search