ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Φάκου την Κυριακή

Την Κυριακή 26-11-2017 και ώρα 7:μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδας, οΠολιτιστικός Σύλλογος Εγλυκάδας «Έκφραση»&η ΔΥΑΣ Εκδοτική διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου – αστυνομικής νουβέλας «Τρόμος πάνω από την πόλη» του δημοσιογράφου-συγγραφέα Γιώργου Φάκου που κερδίζει όλο και περισσότερο τις καρδιές των αναγνωστών προσφέροντας ευχάριστες και «ξεκούραστες» αναγνωστικές διεξόδους…

Ο συγγραφέας Γιώργος Φάκος έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του από την Εγλυκάδα και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους συνοίκους του να παρουσιαστεί το βιβλίο του στην περιοχή.

Έτσι ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος ετοίμασε την εκδήλωση με διπλή χαρά. Το γυναικείο φωνητικό σύνολο «Έκφραση», που δημιουργήθηκε το 2015 από τον ομώνυμο σύλλογο της Εγλυκάδας, θα παρουσιάσει τρία τραγούδια υπό την επιμέλεια της Ελένης Θωμά, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα αναγνώσει η φίλη του Συλλόγου Μαρία Ρούτση.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα Γιώργου Φάκου, ξετυλίγει την πλοκή του με μιαν αριστοτεχνική γραφή, χωρίς να στομώνει και να κουράζει τον αναγνώστη. Ενώ η εύπλαστη, γλαφυρή, ρέουσα και ηθικά δυνατή γλώσσα του συγγραφέα, τον κερδίζει αμέσως και τον εξωθεί στο να διαβάσει την νουβέλα απνευστί. Είναι μια χαρισματική συγγραφική σύνθεση που αξίζει να διαβαστεί, προσφέροντας στου αναγνώστες ωραίες και ξεκούραστες αναγνωστικές στιγμές, ενώ φέρει στο ακέραιο τις σημαντικές συγγραφικές αρετές του αξιαγάπητου Γιώργου Φάκου, που και στην αστυνομική νουβέλα, μας δίνει σημαντικά δείγματα της δουλειάς του.

Search