ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Καλάβρυτα: Τον μαχαίρωσε επειδή δεν τον άφησε να προσπεράσει

ΝΕΟΤΕΡΑ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του  οι οδηγοί δύο οχημάτων διαπληκτίστηκαν για μία παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).

Μετά από λίγα λεπτά, όπως όλα δείχνουν το ένα όχημα ακολούθησε το άλλο και τελικά κατάφερε να το ακινητοποιήσει λίγο πιο κάτω.

Τότε ο συνοδηγός από το όχημα που ακολούθησε το πρώτο, κατέβηκε και πλησίασε στο παράθυρο του οδηγού του έτερου οχήματος και του κάρφωσε στο πόδι αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν να είναι μαχαίρι.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Μαχαιρώματα κοντά στην Δάφνη Καλαβρύτων μεταξύ δύο οδηγών. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com οδηγοί δυο οχημάτων διαπληκτίστηκαν με τον έναν να βγάζει μαχαίρι και να προκαλεί σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο έτερο οδηγό. Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Κ.Υ.Κλειτορίας και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρίπολης αφού η κατάσταση του είναι σοβαρή.

Σύμφωνα πάντα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του kalavrytanews.com το περιστατικό έγινε στην διασταυρωση της Δάφνης Καλαβρύτων με την "111" και οι εμπλεκόμενοι είναι κάτοικοι από τα χωριά μας. Οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν πιθανόν για την προτεραιότητα των οχημάτων τους, βγήκαν έξω και ο ένας τράβηξε μαχαίρι. 

Search