ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Όπως τονίζει επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής με βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται  από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Χιόνια θα πέσουν στη βόρεια Ελλάδα.Νέα Σμύρνη: Έβαλε φωτιά και σκότωσε μαζί και τα δύο παιδάκια του

Ποιοι χάνουν τελικά το κοινωνικό μέρισμα; Οδηγός με 32 ερωτήσεις και απαντήσεις

Γραμμή SOS 15900: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών
Ειδικότερα θα επηρεαστούν:

    Την Κυριακή το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά . Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία και η δυτική Πελοπόννησος και τα Δωδεκάνησα.
    Τη Δευτέρα από το πρωί το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία.
    Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.
    Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη.
    Επίσης θα επηρεαστούν η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
    Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Την Κυριακή 26-11-17
Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η Δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα 27-11-17
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία.
Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.
Μέχρι το βραδύ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη και μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Επίσης, χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μετρά) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

 

Search