ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Σπύρο Αβράμη

Νεότερα: Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο Σπύρο Αβράμη είπαν συγγενείς και φίλοι. Ο ποδοσφαιριστής του Πάτραι έφυγε χθες από τη ζωή μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, στο Ρίο.Επιθυμία της οικογένειας του 29χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτραι είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η περιπέτεια της υγείας του νεαρού ξεκίνησε όταν ανέβασε πυρετό ο οποίος δεν υποχωρούσε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος.

Πρώτη Ενημέρωση :Στις 14.30 στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, θα τελεστεί η νεκρόσιμη ακολουθία για το νεαρό ποδοσφαιριστή Σπύρο Αβράμη, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Β’ Νεκροταφείο Λεύκας, συνοδευόμενος από συγγενείς, φίλους και συναθλητές, που αδυνατούν να πιστέψουν ότι μετά από παραμονή τριών εβδομάδων στην ΜΕΘ, δεν τα κατάφερε και έφυγε από κοντά τους.

Ο μόλις 29 ετών Σπύρος, ανέβασε υψηλό πυρετό και οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, που και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος, με τους οικείους του, να ελπίζουν ν βγει από το νοσοκομείο υγιείς, αλλά...δυστυχώς τον έχασαν πρόωρα.

Ο Σπύρος Αβράμης, ήταν ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτραι, ενώ είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις ομάδες Πανμοβριακός, Αχαϊκή, Περιβόλα, Ίκαρος Πετρωτού.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Search