ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα ο σημερινός αγώνας Παναχαική -Παναθηναικός για το Κύπελλο

Πανέτοιμη δηλώνει η ομάδα της Παναχαικής για την σημερινή της ανμέτρηση με τον Παναθηναικό στο γήπεδό της στην Αγυιά, για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 17.30.την ίδια ώρα δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβει από νωρίς η αστυνομική διεύθυνση Αχαίας, για την αποφυγή επεισοδίων, αν και ευχή των δύο ομάδων, είναι οι φίλαθλοι να απολαύσουν έναν καλό αγώνα, χωρίς επεισόδια.

Ωστόσο ήδη ανακοινώθηκε ότι στα πλαίσια των μέτρων από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, μαζί με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ότι απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας προς το γήπεδο.

Εντωμεταξύ, από τον προπονητή της Παναχαικής Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ανακοινώθηκε η σημερινή αποστολή της ομάδας, στην οποία   επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μουστακόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αντωνακόπουλος, Σπανός.

Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν λόγω τραυματισμού ο Δημήτρης Αγουρίδης καθώς και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που πρόσφατα χειρουργήθηκε. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βρονταράς, Μπαμπούνης, Λουμπαρδέας, Μπούτιβας, Γκίνο, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Γκέσιος.

Search