ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμμετοχή και του ΕΠΑΜ Πάτρας στην συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών

Στη σημερινή κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών, θα συμμετάσχει και το ΕΠΑΜ Πάτρας, που με την σειρά του απευθύνει κάλεσμα για δυναμική παρουσία των πολιτών:

«Εδώ και χρόνια είναι ολοένα και περισσότερο προφανές ,ακόμη και σε κείνους που δεν το έβλεπαν από την αρχή , ότι οι εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές θα οδηγήσουν τους πάντες στην εξόντωση και την καταστροφή.  Κάποιοι  ανάμεσα  μας έχουν ήδη εξοντωθεί – παραιτηθεί – ξενιτευτεί ή αποδράσει από το απέραντο  hot spot ,που έχουν μετατρέψει τη χώρα και οι υπόλοιποι αργά ή γρήγορα θα βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και με εκτελεστή τις παραπάνω  «κατοχικές πολιτικές-νόμους», που εφαρμόζονται στο σύνολο της χώρας και στο σύνολο των ανθρώπων της ξεπουλώντας τα πάντα και εκκαθαρίζοντας την πλειοψηφία του πληθυσμού.

Οι  παραπάνω επιβαλλόμενες πολιτικές κρίνονται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  στον τομέα των πλειστηριασμών – ηλεκτρονικών και συμβατικών στα ειρηνοδικεία – με επιλογή της κυβέρνησης και των διοικήσεων των συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας,  με επιχείρημα το γνωστό κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης και τις συμφορές που θα μας βρουν, αν δεν αξιολογηθούμε ως υποτακτικοί και αξιόπιστοι δουλοπάροικοι .

Με την απειλή των αυτεπάγγελτων συλλήψεων η μαφία που λυμαίνεται τη χώρα ξεκινά την αντεπίθεση της την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου με σκοπό να τσακίσει όσους ακόμα αντιστέκονται στη στην μνημονική λαίλαπα. Η κυβέρνηση υποταγμένη στις απαιτήσεις των αφεντικών της θέλει να διαλύσει το κίνημα των πλειστηριασμών και να υφαρπάξει την Λαϊκή περιουσία

Η Λαϊκή περιουσία δεν διαχωρίζεται, όπως μεθοδευμένα τα παπαγαλάκια των υποτελών του ευρομονόδρομου επιχειρούν ώστε να αποπροσανατολίσουν τον λαό και να τον στρέψουν ενάντια στο κίνημα των πλειστηριασμών.

    Λαϊκή περιούσια είναι  το σπίτι του ανέργου και του μισθωτού
    Λαϊκή περιούσια είναι ο μόχθος του κάθε επαγγελματία που οδηγήθηκε στην χρεοκοπία από την μαφία των τραπεζών και την υπερφορολόγηση
    Λαϊκή περιούσια είναι κάθε μεγάλη ή μικρή επιχείρηση που μεθοδευμένα λεηλατήθηκε με θαλασσοδάνεια και δόλια διαχείριση.
    Λαϊκή περιούσια είναι ότι έχει φτιαχτεί σ’ αυτόν τον τόπο από τον κόπο του λαού, ο οποίος μέχρι τώρα αποκομίζει μόνο τα χρέη που του φόρτωσαν στην πλάτη του από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την καταλήστεψη των ταμείων του , την άπατη του χρηματιστηρίου και την αναγνώριση του παράνομου χρέους.

Μπροστά  σ’ αυτή  την εξέλιξη οι κοινωνικοί φορείς – σωματεία – οργανώσεις – κόμματα και πρόσωπα – φορείς που συμμετέχουν στο κίνημα των πλειστηριασμών , θέτουν ως κύριο αίτημα την ανατροπή αυτής της κατάστασης από ενωτικό – μετωπικό  λαϊκό κίνημα με την λογική ότι ο Έλληνας πρέπει να γίνει πολίτης ,να εμφανισθεί στο προσκήνιο της ιστορίας ως υπερασπιστής της χώρας του, όταν αυτή διαλύεται και υποδουλώνεται, ώστε να διεκδικήσει να είναι και αφέντης της.

    Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στον αγώνα αυτό και καλεί τον Πατραϊκό λαό να σηκώσει το ανάστημα του και να πρωτοστατήσει στην υπεράσπιση του τόπου του.
    Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τον Πατραϊκό λαό να συμμετέχει μαζικά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών .
    Το Ε.ΠΑ.Μ. προτάσσει στην ενότητα του λαού και συμμετέχει μαζί με κοινωνικούς φορείς – σωματεία – οργανώσεις – κόμματα σε προσυγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 15:00».

Search