ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Με ισοπαλία έληξε ο αγώνας Παναχαϊκή- Παναθηναϊκός

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις 21.27 έληξε ο αώνας Παναχαϊκή- Παναθηναϊκός με 1-1

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

40’ ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή!

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

29’ Γκολ για τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στο γήπεδο της Παναχαικής βρίσκονται οι φίλαθλοι του Παναθηναικού. Σύμφωνα με πληροφορίες εχουν 250 εισιτηρια και μπαινουν στο γηπεδο με αυστηρο σωματικο ελεγχο.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η αστυνομία είχαν ενημερώσει ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο σημερινό (19.30) ματς Κυπέλλου ανάμεσα στους «πράσινους» και τους «ροσονέρι».

Η ανακοίνωση:

«H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι, εκδόθηκαν αποφάσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, και από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, σύμφωνα με τις οποίες, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την 29-11-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας προς το γήπεδο».

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στο στέκι των φιλάθλων επί της Σαχτούρη και αυτή την ώρα κινούνται επί της οδού Κορίνθου.

Οι φίλαθλοι κατευθύνονται στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, όπου σε λίγη ώρα θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Παναχαϊκής έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία έξω από το γήπεδο της Αγυιάς και σε λίγο να μπουν στο γήπεδο.

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία.

 

Search