ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19χρονος μαχαίρωσε τον...πατέρα του

Από τύχη αποφεύχθηκε ανείπωτη τραγωδία την Τετάρτη το βράδυ, όταν ένας 19χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του μετά από ενδοοικογενειακό καυγά, για λόγους που διερευνά η Αστυνομία, στην Έμπα.

Ευτυχώς το μαχαίρι που κάρφωσε στο στήθος του 48χρονου ο γιος του προκάλεσε μόνο επιφανειακό τραύμα και αυτός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο ξεκίνησε στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης, στην παρουσία των υπολοίπων μελών της οικογένειας. Αφού ο 19χρονος λογομάχησε με τον πατέρα του, ο οποίος παρουσιάζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας τον στο στήθος.

Έντρομοι κατά το "philenews.com" οι λοιποί συγγενείς ειδοποίησαν την Αστυνομία, με ασθενοφόρο να καταφθάνει στο μέρος και να παραλαμβάνει τον 48χρονο, μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο Πάφου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι το τραύμα από το μαχαίρι ήταν ευτυχώς επιφανειακό και δεν έπληξε ζωτικά όργανα του πατέρα. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση του να είναι εκτός κινδύνου.

Μετά το συμβάν, ο 19χρονος εξαφανίσθηκε και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, όπως και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που προκάλεσαν την παρ’ ολίγο τραγωδία.

Search