ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Αναβολή εκλογών λόγω κατάληψης και αλληλομηνύσεις στο Εργατικό Κέντρο-(ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 18.37

Το αναμενόμενο τελικά συνέβη στο Εργτικό Κέντρο της Πάτρας, καθώς αναβλήθηκαν πριν μερικά λεπτά οι εκλογές λόγω κατάληψης από τα μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ υποβλήθηκαν και μηνύσεις από την μια πλευρά στην άλλη και αντίστροφα.

Το λόγο τώρα θα έχει η δικαιοσύνη, ενώ είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία.

Νεότερη Ενημέρωση 13.03

Συνεχίζεται η αναταραχή στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, το οποίο τελεί υπό κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία παραμένοντας στο Εργατικό Κέντρο συμμετείχαν στο συνέδριο της "εργατιάς" όπως το αποκάλεσαν και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Συναδέλφισσες-φοι,
Η πρωτοβουλία, των σωματείων, για κατάληψη του Ε.Κ. Πάτρας για την αποτροπή και τον αποκλεισμό της νοθείας και της απάτης από την αυθαιρεσία, για τη νέα διοίκηση στο Ε.Κ. έφερε αποτελέσματα, καταφέραμε τη ματαίωση των εκλογών και τον αποκλεισμό των νόθων αντιπροσώπων που προσπάθησε να επιβάλει η απερχόμενη πλειοψηφία. Οι απειλές και η τρομοκρατία έπεσαν στο κενό. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε μετά από δεκαετίες, συνέδριο που ασχολήθηκε με τις αγωνίες και τα βάσανα της εργατικής τάξης, με την οργάνωση της πάλης για τα οξυμένα προβλήματα, μπροστά και στην Απεργία της 14ης Δεκέμβρη.   
Χαιρετίζουμε τη μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε το κάλεσμα των σωματείων στους εργαζόμενους της Πάτρας, τη δυναμική που έδωσε στον αγώνα μας η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από δεκάδες σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα. Αποκαλύφθηκε η ανυποληψία και η γύμνια της απερχόμενης διοίκησης που δεν κατάφερε να κινητοποιήσει ούτε τα βασικά της στελέχη.
Παράλληλα αποδείχτηκε ότι διαθέτει απύθμενο θράσος να προκαλεί και να επιτίθεται στους εργαζόμενους των σωματείων που συμμετείχαν στην κατάληψη.
Η απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας, τώρα, πιο αποφασιστικά να αποκλειστεί η νοθεία και η απάτη από τις εκλογές του Ε.Κ.
Οργανώνουμε τη δράση μας με επίκεντρο το Εργατικό Κέντρο για την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 14 Δεκέμβρη.
Καλούμε τους εργαζόμενους να απαντήσουν με καθολική συμμετοχή στην απεργία, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2018, να μην περάσουν η κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, ο περιορισμός της συνδικαλιστικής δράσης, για να μην χαθεί κανένα λαϊκό σπίτι.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ"

Νεότερη Ενημέρωση 09.05

Σε τεταμένο κλίμα σήμερα οι εκλογές(που είναι άγνωστο αν θα διεξαχθούν) στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας και αντιπροσώπων στην ΓΣΕΕ, λόγω της σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ του ΠΑΜΕ και της πλειοψηφίας της απερχόμενης διοίκησης με ανταλλαγή κατηγοριών και κατάληψη του ΠΑΜΕ στο κτίριο του ΕΚΠ.

Από τη μία τα μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποιούν την κατάληψη, έχουν κλείσει την πόρτα με τριπλές αλυσίδες μέσα και έξω, ενώ από την άλλη  η ΠΑΣΚΕ σε λίγη ώρα αναμένεται να προσέλθει με εισαγγελέα στο σημείο, προκειμένου να κόψουν τις αλυσίδες και να εισέλθουν στο κτίριο, για την διενέργεια των εκλογών.

Παράλληλα οι παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου, σε περίπτωση που σήμερα δεν καταστεί δυνατή η εκλογική διαδικασία, λόγω της κατάληψης στο κτίριο, προειδοποιούν με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του ΠΑΜΕ.

Αρχική Ενημέρωση 07.20

Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας εξέδωσαν Σωματεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας καλώντας σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην οδό Κολοκοτρώνη προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Συνεχίζεται για 3η μέρα η μάχη δεκάδων σωματείων μελών του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για να μην περάσει το όργιο νοθείας και απάτης στο ΕΚ της Πόλης μας. Την απάντηση στις δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού δίνει ήδη η εργατική τάξη της Πάτρας μέσα από τα σωματεία της, τα δεκάδες μηνύματα αλληλεγγύης από ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα της χώρας μας.

Τους λέμε ξεκάθαρα ότι η νοθεία και η απάτη δεν θα περάσει!

Η ηγετική ομάδα της απερχόμενης διοίκησης του ΕΚΠ με μια άθλια ανακοίνωση κάνει βρώμικη επίθεση στα συνδικάτα που δίνουν τη μάχη κόντρα στη νοθεία.

Μιλούν για χούντα και μαύρο μέτωπο του συνδικαλισμού. Είναι γελοίοι! Χούντα είναι αυτό που κάνει η ηγεσία του ΕΚΠ τόσα χρόνια που με ψεύτικους συσχετισμούς κρατά το ΕΚ, που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις συλλογικές διαδικασίες και την ίδια την λειτουργία των σωματείων. Μαύρο μέτωπο είναι αυτοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της εργοδοσίας και καλούν για συναίνεση και παζάρεμα των δικαιωμάτων μας, που τάσσονται με τον ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδας και υπονομεύουν τις κινητοποιήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων, που στάθηκαν απέναντι στις μεγάλες κινητοποιήσεις για την ανεργία. Μαύρο μέτωπο είναι αυτοί, που έφτασαν στο σημείο τα συνδικαλιστικά τους στελέχη να υπογράφουν μειώσεις μισθών και εκ περιτροπής εργασία, να στέλνουν στα δικαστήρια ολόκληρα σωματεία και εργαζόμενους γιατί κάνουν το αυτονόητο, διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Τους σιχαθήκαμε πια! Τους σιχάθηκαν οι εργαζόμενοι στην πόλη μας. Φτάνει πια!

Η αντιπαράθεση και η κόντρα που έχουμε ανοίξει εδώ και μήνες με αφορμή τις εκλογές του ΕΚ είναι δίκαιη και αφορά όλη την εργατική τάξη της πόλης μας. Δεν είναι μια μάχη για τα κουκιά, είναι μια ουσιαστική μάχη για το τι προσανατολισμό θα έχει το ΕΚ. Είναι μια μάχη για να σταματήσει το ΕΚ να είναι μηχανισμός της εργοδοσίας και του εργοδοτικού συνδικαλισμού, που το μόνο που επιδιώκει είναι να υποτάξει τους εργάτες στις επιδιώξεις των επιχειρηματιών και των βιομηχάνων της περιοχής μας.

Θέλουμε ΕΚ αποκούμπι και πραγματικό στήριγμα των εργατών και των αγώνων τους, και όχι παραμάγαζο του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Έχουμε καθήκον λοιπόν, απέναντι στους εργάτες να πάρουμε μέτρα! Η βρωμιά τους έχει ξεχειλίσει.

Ας αφήσουν τα μεγάλα λόγια για Εργατικό Κέντρο, σπίτι του λαού. Αυτοί που έκαναν κοινές συναντήσεις και εκδηλώσεις με τ' αφεντικά της πόλης μας πέρα και μακριά από εργάτες και ανέργους.

Η απάτη και η νοθεία ξεχειλίζει! Ιδού τα έργα και οι ημέρες τους:

    Σωματείο Ναυτεργατών Δ. Ελλάδας: Με αιφνιδιαστική αλλαγή του καταστατικού, μετατρέποντας το σωματείο ναυτεργατών πορθμείου Ρίου – Αντιρρίου σε Δ. Ελλάδας, ψηφίζουν 336 και εκλέγουν από έναν αντιπρόσωπο 6. Οι φάκελοι φτάνουν στην κάλπη σε σακούλες, κουτιά και τσέπες… Περίπου 100 από τους ψηφίσαντες δεν υπάρχουν καν στα ναυτολόγια των πλοίων, ενώ ταυτόχρονα είναι δεκάδες οι υπεύθυνες δηλώσεις ψηφισάντων που λένε ότι δεν ψήφισαν ποτέ σε τέτοιο σωματείο.
    Σωματείο Εργαζομένων στα Τεχνικά Γραφεία: Εμφάνισε την τελευταία στιγμή 460 ψηφίσαντες από αρχαιρεσίες που έγιναν πριν από ένα χρόνο. Δεν κατέθεσε ποτέ πρακτικά εκλογών και ψηφίσαντα μέλη στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και το Πρωτοδικείο.
    Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ»: Σε διάρκεια 4 μηνών πραγματοποίησε εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Εμφάνισε από 2 αντιπροσώπους, 17 για τις εκλογές του ΕΚΠ. Ψηφίζουν από την Χαλκιδική μέχρι την Κόρινθο και από το Μεσολόγγι μέχρι το Βόλο και όλοι αυτοί εξέλεγαν αντιπροσώπους για το ΕΚΠ! Πιάστηκαν στα πράσα να κάνουν καταμέτρηση σε φακέλους που έρχονταν σε κουτιά και σακούλες από όλη την Ελλάδα.
    Σωματείο Καθαριστριών Πάτρας: Χωρίς καμία συλλογική διαδικασία, χωρίς καν εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση έκαναν εκλογές στα κρυφά. Και ενώ όταν έκλεισαν οι κάλπες είχαν ψηφίσει 71 εργαζόμενοι, εμφάνισαν πρακτικό με 112 ψηφίσαντες για να εκλέξουν περισσότερους αντιπροσώπους.
    Σωματείο Εργαζομένων Εργοστασίου «ΤΙΤΑΝ»: Ενώ στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 68, εμφάνισαν 2 αντιπροσώπους με μέτρο για δεύτερο αντιπρόσωπο το 76.
    Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών: Με ληγμένη θητεία εμφάνισαν λίγο πριν κλείσει το μητρώο πρακτικό με αρχαιρεσίες και εκλογή ενός αντιπροσώπου – συγγενή τους.
    Σωματείο Μουσικών «Δαυίδ»: Στο σωματείο ψηφίζουν πέρα από μουσικούς και οι φίλοι τους (το λέει το καταστατικό τους) και από ό,τι φαίνεται στα αποτελέσματα έχουν μεγάλο κοινό.

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στην εργατική τάξη της πόλης μας στους χιλιάδες ανέργους, σωματεία και τις επιτροπές αγώνα για μαζική συμμετοχή στο Συνέδριο της Κυριακής.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε τίμιο συνδικαλιστή και αντιπρόσωπο στο συνέδριο που κατανοεί την άσχημη κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος, να τους καταδικάσει και να πάρει μαζικά μέρος στο συνέδριο.

Διεξάγουμε κανονικά το συνέδριο και εκλογές της Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Το συνέδριο της εργατιάς θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ."

Σκληρή ανακοίνωση του ΕΚΠ για την κατάληψη από το ΠΑΜΕ

Πάντως οι υποψήφιοι συνδυασμοί είναι 7 παρατάξεις και τα ψηφοδέλτια έχουν ως εξής:

Συνδικαλιστικη Δημοκρατικη Ενωτικη Συμμαχια (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ)
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΓΑΪΤΑΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΓΕΦΥΡΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΔΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
INTRACOM
ΜΟΥΚΙΔΗ ΚΟΡΙΝΑ
ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΠΟΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΜΠΡΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ
ΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΑΥΪΔ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΝΤΑΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΣΕΤΕ
ΓΕΣΟΑ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΟΡΕΙΩΝ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΕΤΕ ΟΤΕ
ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ
ΤΙΤΑΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ
ΕΙΣΑΓΩΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΣΕ ΟΤΕ
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΣΑΛΠΑΤΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΕΤΕ
ΤΣΑΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΔΑΥΪΔ
 
 
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
 
1.   ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ
2.   ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΣΕΤΕ
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΤΑΞΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Τ.Α.Σ.
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
1.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
2.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
3.ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
INTRACOM
4.ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
5.ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΩΝ
6.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ
7.ΒΕΛΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
8.      ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
9.ΖΑΡΟΥΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΩΝ
10.ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
11.ΜΑΣΣΑΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
HELLAS CAN
12.ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
13.ΠΑΝΑΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
14.ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ
15.ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
FRIGOGLASS
16.ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
17.ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΥΓΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
18.ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΤΡΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ
19.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
20.ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΠΑΠ
21.ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
22.ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
23.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
LIDL ΒΙΠΕ
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
1.      ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΕΤΕ ΔΕΗ
3.      ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
HELLAS CAN
 
 
 
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
 
1.      ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ
2.      ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟΥ
3.      ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
4.      ΠΑΝΑΓΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
5.      ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ
6.      ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
FRIGOGLASS
7.      ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΠΑΠ
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΤΣΙΜΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
1.      ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΝΕΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ)
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2.      ΒΕΝΕΡΗ ΝΑΤΑΣΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
3.      ΒΙΤΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
4.      ΔΟΥΡΔΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
5.      ΝΙΦΟΡΑ ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ)
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
6.      ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ     
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
7.      ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΕΤΑΠ
8.      ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΥΤΑΤΕ
 
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
1. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2. ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΣΕΤΑΠ
 
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
 
1.      ΑΛΙΧΟΥ ΒΑΝΕΣΑ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ)
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
2.      ΒΕΝΕΡΗ ΝΑΤΑΣΣΑ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ)
3.      ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
ΜΑΓΕΙΡΩΝ
4.      ΝΙΦΟΡΑ ΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ)
ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
5.      ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ     
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
6.      ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΕΤΑΠ
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΔΟΠ ΔΕΗ
ΛΑΓΙΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΕΤ ΟΤΕ
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΞΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΔΟΠ ΔΕΗ
ΤΣΙΜΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.ΜΑΡΜΟΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
EL PACK
2.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
3.ΣΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
4.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
1.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ
Ψ Η Φ Ο Δ Ε Λ Τ Ι Ο
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
στις 03-12-2017
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ
 
Α΄   ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΙΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ
 
 
 
Β΄   ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
 
Γ΄  ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε.
1. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΙΕΛ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

Search