ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προ των ευθυνών τους θέτουν τους βουλευτές του νομού οι αγρότες της Αιγιάλειας

Επαφές με όλους τους βουλευτές της Αχαίας, ξεκινούν οι αγρότες της Αιγιάλειας, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να ασκήσουν κάθε μορφή πίεσης στον υπουργόΑποστόλου, με σκοπό να καταθέσουν την αίτηση θεραπείας στο νομικό συμβούλιο του κράτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την γενική τους συνέλευση:

"Με επιτυχία διεξήχθη η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου στο εργατικό κέντρο Αιγίου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά όπως φορολογικό Ασφαλιστικό τιμές αγροτικών προϊόντων ΦΠΑ αθρόες εισαγωγές εσπεριδοειδών αναδιαρθρώσεις σταφίδας εσπεριδοειδών .

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε δύο μεγάλα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους αγρότες.1) χαμένες επιδοτήσεις που αφορούν 125 συναδέλφους 2)νέα ΚΑΠ που εδώ να πούμε οτι τα πράγματα για την σταφίδα για ακόμα μια φορά με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει είναι δυσοίωνες έρχεται μεγάλο κούρεμα στις επιδοτήσεις . Αποφασίστηκαν :πίεση με κάθε μέσο στον υπουργό κύριο Αποστόλου να καταθέσει την αίτηση θεραπείας στο νομικό συμβούλιο του κράτους καθώς είναι και ο μόνος αρμόδιος να το κάνει δεν μπορεί άλλο να κοροϊδεύει.

Καθώς και επαφές με όλους τους βουλευτές του Νομού. Το ΔΣ του συλλόγου πάντα κοντά στα προβλήματα των αγροτών της περιοχής θα συνεχίσει να παλεύει για την επίλυση τους με κάθε δύναμη και μέσο. Να πούμε οτι στο θέμα των χαμένων επιδοτήσεων ζητήθηκε και η συνεργασία της ΠΕΣ η οποία και αρνήθηκε .

Τα συμπεράσματα δικά σας."

Search