ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Πορεία κατά των πλειστηριασμών

Πορεία προς το Ειρηνοδικείο Πατρών πραγματοποιήθηκε στις 3.30 το μεσημέρι  έξω από το οποίο πραγματοποιείται και σήμερα  η κινητοποίηση για την αποτροπή διεξαγωγής πλειστηριασμών.

Στο Ειρηνοδικείο κατευθύνθηκαν και αντιεξουσιαστές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δεύτερη Τετάρτη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η σημερινή και το ραντεβού των συλλογικοτήτων έχει δοθεί στις 3.30 το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας, με τα κινήματα να συντονίζονται και να ετοιμάζονται για δυναμικές αντιδράσεις την ώρα των εξώσεων από τα σπίτια τους των δανειοληπτών που θα τα χάσουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δεν πιστεύουν όπως οι ίδιοι αναφέρουν, ότι δεν θα βγάλει στο σφυρί κυβέρνηση κατοικίες κάτων των 300.000 ευρώ, απλά θεωρούν ότι αυτό θα γίνει σταδιακά.

Μάλιστα σημειώνουν ότι δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα από το να ζήσει σκηνές όπως στην Ισπανία, όπου άνεργοι και φτωχοί με την συνδρομή της αστυνομίας, το κράτος τους πέταξε έξω από τα σπίτια τους, παρά την κοινωνική κατακραυγή.

Για αυτό καλούν το σύνολο των Πατρινών, να δυναμώσει την παρουσία του έξω από το Ειρηνοδικείο και να συστρατευτεί με τις συλλογικότητες, γιατί "αύριο ίσως είναι το δικό σου σπίτι στον πλειστηριασμό"!

Search