ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρήνος για τον 38χρονο από τα Σαγέικα που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο - Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου


"Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγείκων ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή 10/12/2017 Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με σκοπό το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αναβάλλεται λόγω δυσάρεστου γεγονότος που συνέβη στο χωριό. Όσα μηνύματα λάβετε να μην ληφθούν υπόψη".

Αυτό είναι το  μήνυμα του συλλόγου που αφορά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας ακόμη νέος άνθρωπος από την περιοχή, στην καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου.  Πρόκειται για τον τραγικό θάνατο του 38χρονου ρομά στη στροφή του Αγίου Ραφαήλ. Στο τροχαίο τραυματίστηκε και ο 11χρονος ανιψιός του ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

H επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε
δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το
μεσημέρι, στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου, όπου
αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος , με συνεπιβάτη έναν 11χρονο,
από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη,
με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 38χρονου και τον σοβαρό
τραυματισμό του ανήλικου συνεπιβάτη. Ο ανήλικος διεκομίσθηκε με
ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου
Πατρών.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται
προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του
τροχαίου ατυχήματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09-12

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται 11χρονος Ρομά ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι σε τροχαίο στην Πατρών- Πύργου. Ο 11χρονος, ανιψιός του 30χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δύο άτομα ΡΟΜΑ ήταν οι επιβαίνοντες του οχήματος που εξετράπη της πορείας του στην περιοχή της Κ. Αχαςιας, στο ύψος του Ναού Αγίου Ραφαήλ, σύμφωνα με τις τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες του patrisnews.

Οι δύο επιβαίνοντες είχαν καταγωγή από Σαγαίικα.

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο 25ο χλμ, στο ύψος του ναού του Αγίου Ραφαήλ, λίγο μετά τον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πύργο  εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε χωράφι.

Νεκρός είναι ο οδηγός. Όταν η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο οι επιβαίνοντες ήσαν εκτός του οχήματος, αλλά για τον έναν τον οδηγό ήταν ήδη αργά, ενώ τον δεύτερο τον συνοδηγό, που είναι τραυματίας, τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Search