ΕΛΛΑΔΑ

Το Χαμόγελο του Παιδιού καμαρώνει για ένα λαμπρό παιδί του

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερηφάνεια για το καμάρι του, τον Αλέξανδρο, που έφτασε μέχρι το μεταπτυχιακό στον τομέα της Τουριστικής Διοίκησης στο ALBA Gratuate Business School και μπορεί να ατενίζει με σιγουριά το μέλλον.

Ο Αλέξανδρος αγκαλιάστηκε από το Χαμόγελο στην ηλικία των 7 ετών, μαζί με τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδελφό του. Ολα αυτά τα χρόνια η οργάνωση ήταν το σπίτι και η οικογένειά τους. Από μικρός κατάφερε να ξεπεράσει το σκοτεινό παρελθόν και να γίνει ένας επιμελής μαθητής, ώσπου οι κόποι του επιβραβεύτηκαν, όταν πήρε το πτυχίο του από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Στην τελετή αποφοίτησης, στην κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όπως κάθε οικογένεια καμάρωνε το παιδί της, έτσι και αυτή του Χαμόγελου, με εργαζομένους, εθελοντές, τα αδέρφια και φίλους του Αλέξανδρου, τού χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Ακόμα και σήμερα, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να βρίσκεται συχνά στο Σπίτι όπου μεγάλωσε, να παίζει με τους μικρότερους, να τους συμβουλεύει και να αποτελεί παράδειγμα.

«Αλέξανδρε, είμαστε περήφανοι για εσένα και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επαγγελματική σταδιοδρομία!» ανέφερε με καμάρι το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Search