ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υπερθέαμα απο την Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο

Καθηλωτικό και απολύτως επιτυχημένο το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Δεκεμβρίου. Οι φίλοι της μουσικής κατέκλυσαν και φέτος το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών  για να παρακολουθήσουν το μοναδικό Κονστέρτο της Πολυφωνικής !

Τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας  Πατρών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εξαντλητικών προβών , παρουσίασαν στο κοινό θέαμα  πραγματικά υψηλού επιπέδου.

Επί σκηνής 350 μουσικοί και χορωδοί , τρείς ώρες σε ένα μοναδικό μαγικό ταξίδι με τις φωνές τις σοπράνο Κάτια Πάσχου και Ήρα Ζέρβα να απογειώνουν το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο …

Στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο συμμετείχαν η Συμφωνική Ορχήστρα «SINFONICA» -Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, η σοπράνο Κάτια Πάσχου  καθώς και η σοπράνο Ήρα Ζέρβα , η παινίστα Έφη Καββαδία – Ζέρβα , η μικτή χορωδία -Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου, η νεανική χορωδία -Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πενκόβα, η παιδική χορωδία -Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, η Προπαιδική Χορωδία-Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου Διαμαντοπούλου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» -Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα - Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Ωδείαο Πολυφωνικής  , η ακαδημία χορού "DANCE A" - Ελένης Μπαλαφούτη -Σύλλογος φίλων Αργεντίνικου Τάνγκο - "TANGUERA TANGO ARGENTINO PATRAS"  με τους Ιωάννα Ανδρικοπούλου & Jorge Τσαούσογλου.

Όλοι μαζί και κάθε ένας ξεχωριστά υπέροχοι ! Οι θεατές παρέμειναν για ώρες προσηλωμένοι , με τα μάτια καρφωμένα στη σκηνή και με το ζεστό τους χειροκρότημα να συνοδεύουν τους χορωδούς και μουσικούς !

Το Κοντσέρτο κορυφώθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  με όλους τους συντελεστές να βρίσκονται επί σκηνής ,να εύχονται σε όλους καλές γιορτές και να τραγουδούν μαζί με τους θεατές!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα … αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πώς η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας αποτελεί... στολίδι της Πάτρας αλλά και της Ελλάδος!

Search