ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικολογική τσάντα της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ, που αντικαθιστά την πλαστική!

Είναι γνωστές οι επιπτώσεις των πλαστικών στο περιβάλλον κυρίως μετά τη χρήση τους,  με δεδομένο τον μεγάλο χρόνο διάσπασης και την είσοδο τους στη τροφική αλυσίδα σε βάρος άλλων ζωντανών οργανισμών.

Οι πλαστικές σακούλες μιας χρήσης λόγω των τεράστιων ποσοτήτων που πετιούνται παγκοσμίως, αποτελούν μέγιστο περιβαλλοντικό κίνδυνο  και αυτός είναι ο λόγος που εδώ και καιρό,  έχει ξεκινήσει διεθνώς μια εκστρατεία κατάργησης ή δραστικής μείωσης τους.

Στη χώρα μας έστω και αργά, καλούμαστε να εφαρμόσουμε τον σχεδιασμό που ισχύει για όλη την Ευρώπηκαι έτσι από την 1η Ιανουαρίου 2018, οι σακούλες  μιας χρήσης στα ΣΜ και καταστήματα θα χρεώνονται, δημιουργώντας ένα κίνητρο στους καταναλωτές για την αντικατάσταση τους με επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, πλαστικοποιημένες ή υφασμάτινες.

Η ΟΙΚΙΠΑ συμμετέχοντας ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, ετοίμασε και προσφέρει στους φίλους της, ευρύχωρες βαμβακερές τσάντες με το λογότυπο και το σύνθημα που βλέπετε στις εικόνες.

Το επί πλέον χαρακτηριστικό σε αυτή τη τσάντα είναι ότι είναι φτιαγμένη από οργανικό (οικολογικό) βαμβάκι που σημαίνει ότι τόσο η παραγωγή του πρωτογενούς υλικού όσο και του υφάσματος,  γίνεται με υλικά και  μεθόδους φιλικές στο περιβάλλον!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τη νέα μας τσάντα από τα γραφεία μας Σαχτούρη 64, Τρίτη έως Παρασκευή 7-9μμ (εκτός αργιών) στη φιλική τιμή ενίσχυσης των 4€.

Στις γιορτές που έρχονται κάντε τη διαφορά, με ένα ποιοτικό δώρο στους γνωστούς και φίλους σας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Search