ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το "Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης" από τους "Patrinistas"

​Για έβδομη συνεχή χρονιά οργανώνουμε την δράση"Δέντρο των Ευχών και της Αλληλεγγύης" και συγκεντρώνουμε παντόφλες, εσώρουχα και είδη καθαριότητας - ατομικής υγιεινής κοριτσιών και αγοριών ηλικίας 8 έως 20 ετών (*), για το Σκαγιοπούλειο Κέντρο παιδικής Μέριμνας Αρρένων - Θηλέων της πόλης μας.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να παραδίδουν τα είδη στην καφετέρια - μπαρ Crab The coffee makers, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α΄, ώρες καταστημάτων, από την Τετάρτη 27/12/2017 έως και την Παρασκευή 29/12/2017.

Τα είδη που συλλέγονται περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Ρουχισμός και υπόδηση: Φανέλες ή t-shirt, Αντρικά - Γυναικεία Εσώρουχα, Κάλτσες και παντόφλες. Τα προαναφερόμενα είδη είναι σκόπιμο να είναι καινούργια.
Είδη Καθαριότητας και Ατομικής Υγιεινής: Σαμπουάν, Οδοντόκρεμες, Οδοντόβουρτσες, Σερβιέτες , Κρεμοσάπουνα , Είδη γυναικείου - ανδρικού Καλλωπισμού κλπ.



Επίσης ενημερώστε μας με μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τι θα θέλατε να αλλάξει στην καθημερινότητα της πόλης μας και όλοι μαζί τον επόμενο χρόνο να προσπαθήσουμε με τις δράσεις μας να κάνουμε τις ευχές - προτάσεις σας πραγματικότητα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Search