LIFE STYLE

«Θα παντρευόμασταν. Το νυφικό είναι ακόμα στη ντουλάπα μου»

Η  Μιμή Ντενίση μίλησε στην εφημερίδα Real Life για πολλά και σημαντικά θέματα αλλά αυτό που συγκίνησε ιδιαίτερα, ήταν ο μεγάλος έρωτας που έζησε με τον Αντώνη Τρίτση που κατέληξε σε προσωπική τραγωδία, όταν εκείνος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Έζησες κι εσύ µια προσωπική τραγωδία όταν χάθηκε ο Αντώνης Τρίτσης, τον οποίο θα παντρευόσουν.

(Σ.σ.: χαμηλώνει το βλέμμα.) Ναι, όντως, έζησα μια προσωπική τραγωδία από την οποία επέζησα κάνοντας θέατρο. Αν δεν είχα το θέατρο, δεν ξέρω τι θα µου είχε συμβεί.

Ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σου;

Μέχρι τώρα, ναι…

Έτσι που το λες, αφήνεις να εννοηθεί πως είσαι ανοιχτή σε έναν καινούργιο μεγάλο έρωτα.

Μόνο σε έναν μεγάλο έρωτα πια…

Ο Τρίτσης ήταν στους στόχους σου;

Τον θαύμαζα πολύ. Ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός άνδρας που «σάρωνε» στη Βουλή και που από την άλλη έπαιζε κιθάρα µε τους φοιτητές. Με γοήτευε, αλλά, όχι, δεν τον κυνήγησα. Εκείνος αποφάσισε να είμαστε μαζί. Ήρθε στο «Αµεντέους» που παίζαμε µε τον τότε σύζυγό µου Γιάννη Φέρτη και, όταν έφτασε στο καμαρίνι, µου είπε: «Είστε πολύ γοητευτική και στη σκηνή και στη ζωή». Κατάλαβα, λοιπόν, πως του άρεσα, το είδα στα µάτια του. Μετά πέρασε καιρός, συναντιόμασταν στο Ηρώδειο και αλλού, αλλά ήμουν παντρεμένη. Όταν έμαθε πως χώρισα, εκδηλώθηκε. Ήρθε και έμεινε. Μέχρι το τέλος. Θα παντρευόμασταν, είχαν βγει άδειες, είχε φτιάξει το νυφικό µου η Σήλια Κριθαριώτη και «έφυγε» ξαφνικά από ανεύρυσμα.

Το έχεις κρατήσει αυτό το νυφικό;

Ναι, είναι στην ντουλάπα µου. Έμεινε εκεί κρεµασμένο… Ήταν τραγικό αυτό που έζησα. Γι’ αυτό και όταν µε ρωτούν πώς είσαι τόσο cool στην επιτυχία ή σε πυρά κ.λπ., τους απαντώ πως όταν έχεις ζήσει μια τόσο δυνατή απώλεια βλέπεις τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση. Μπορεί σε μια στιγμή να χαθείς. Ας είμαστε ψύχραιμοι, ας απολαμβάνουμε όσα ζούμε κι ας μην πανικοβαλλόμαστε µε πράγματα που μπορούμε να διαχειριστούμε. Να αγαπάμε, να βοηθάμε, να προσφέρουμε και να προχωράμε μπροστά µε δύναμη.

 

Search