LIFE STYLE

H Μαντόνα κοντράρει την κόρη της

Οταν είσαι 18 χρονών κι έχεις την ευκαιρία να λάμψεις σε ένα από τα διασημότερα gala της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, σίγουρα δε θα ήθελες να έχεις για μαμά τη Μαντόνα.

Αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα της Λούρδης, που παρευρέθηκε στο Met Gala με την 56χρονη βασίλισσα της ποπ, η οποία είχε ντυθεί στο ίδιο στυλ με την κόρη της, αλλά πολύ πιο αποκαλυπτικά, κάνοντας εμφανή τη σύγκριση.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού, σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαντόνα είχε ανέκαθεν την τάση να επισκιάζει την κόρη της, κάτι που έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία ενός εφήβου.

Οπως εξηγούν οι ειδικοί, ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που ένας γονέας εφήβου πρέπει να κάνει, είναι να είναι βαρετός. Κατά τη διάρκεια αυτών των ορμονικά ταραγμένων χρόνων, βοηθάει πολύ αν οι γονείς καταφέρνουν να φαίνονται αρκετά στατικοί, προβλέψιμοι, ειρηνικοί. Ενα ήπιο σκηνικό για τα δικά σας ορμονικά δράματα. Κάποιος που όταν γυρνάτε στην ασφάλεια του σπιτιού και του κλείνετε τη πόρτα του δωματίου φωνάζοντας, ξέρετε ότι 20 λεπτά αργότερα θα έρθει να σας φέρει τοστ και χυμό.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων είναι περίπλοκο η μητέρα να «ξεφεύγει». Να φοράει μαύρα δερμάτινα και να φλερτάρει με συντρόφους που έχουν την ηλικία της κόρης της. Οι λέξεις «Είμαστε σαν αδερφές» είναι ανεπίτρεπτες για την ανάπτυξη των κοριτσιών, ειδικά όταν υπάρχει ένα χάσμα ηλικίας 38 ετών.

Τα βαθιά βιολογικά ένστικτα λένε στη νεαρή ότι είναι η σειρά της να ζευγαρώσει. Οχι της μητέρας της. Ετσι, όταν τα μητρικά ρούχα και η συμπεριφορά υποδηλώνουν ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω, μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό για ένα νέο κορίτσι. Δεν της αφήνει περιθώρια να διαδραματίσει κανένα ρόλο. Η κρίση μέσης ηλικίας μετά από διαζύγιο, μπορεί να ακρωτηριάσει συναισθηματικά το παιδί.



Search