ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι στο πλευρό του Αλέξη που ζήτησε... πολύ φαγητό από τον Άγιο Βασίλη !

'Ενα γράμμα ενός 8χρονου συγκλόνισε το Πανελλήνιο ... Ο 8χρονος Αλέξης δεν ήθελε δώρα , δεν ήθελε κάτι για τον εαυτο του ... Ζήτησε μέσα απο ένα γράμμα επτά γραμμών να του φέρει ο Άγιος Βασίλης «πολύ φαγητό για να μην κλαίει η μαμά του και ένα παιχνίδι για τον άρρωστο αδελφό του.

Η ανταπόκριση του κόσμου από ολόκληρη την Ελλάδα υπήρξε κάτι παραπάνω απο συγκινητική... Η μητέρα βρήκε δουλειά ... θα ξεκινήσει τέλος Φεβρουαρίου, αφού ένας Πατρινός επιχειρηματίας ευαισθητοποιήθηκε και την προσέλαβε στο κατάστημα του ... Μεγάλη ανταπόκριση και από τον κόσμο που έστειλε διάφορα πραγματα, Πατρινές επιχειρήσεις που έστειλαν τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδι. Στο πλευρό του μικρού Αλέξη και της οικογένειας του και ο Όμιλος ΑΝΤ1 μέσω του προγράμματος Εταιρικής Ευθυνης Κάθε Παιδί μια Αγκαλιά ....Προσέφερε πάρα πολλά πράγματα για την οικογένεια.

Ο Χρήστος Σπηλιόπουλος Πρόεδρος του Συλλόγου το Φωτεινό Αστέρι όπου άφησε το γράμμα ο μικρός δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειας και το γεγονός ότι μπόρεσαν να βοηθήσουν και αυτή την οικογένεια με την στήριξη του κόσμου φυσικά.

"Ένα απλό γράμμα ενός παιδιού , χτύπησε την φλέβα της ευαισθησίας σε όλη την Ελλάδα. Εκατοντάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε στο Σύλλογο από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν την οικογένεια ,υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον , αναγνωρίζεται η συνεισφορά του Συλλόγου , αλλά το προσωπο της αλληλεγγύης των πολιτών που δίνουν χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα με τα οποία οι περισσότεροι είμαστε αντιμέτωποι"

 

Search