ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αισιοδοξία υποδέχεται η Πάτρα το 2018 - Δοξολογία και ευχές στο Δήμο

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών σε Δήμο και Περιφέρεια ξεκίνησε η νέα χρονιά. Στις 11 το πρωί Δοξολογία στον Ναό Ευαγγελιστρίας για τον καινούργιο χρόνο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.Από τις 11:30, ανοικτό το δημαρχείο της Πάτρας για την ανταλλαγή ευχών παρουσία του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, αντιδημάρχων και των επικεφαλής των οργανισμών και νομικών προσώπων του δήμου. Στις 12 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2018 στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος).

Την Κυριακή, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 6:00 το απόγευμα στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου τελέστηκε ο Εσπερινός και κόπηκε η βασιλόπιτα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Στην εκδήλωση, παρουσία δημάρχων και εκπροσώπων πολιτικών αρχών και φορέων και βέβαια πιστών , ο Σεβασμιώτατος αντάλλάξε ευχές ενόψει της έλευσης του νέου έτους.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ (Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας)
«Με συνεργασία, αλληλεγγύη και ενότητα μπορούμε να παρακάμψουμε εμπόδια και όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Η Περιφέρεια και το 2018 θα συνεχίσει σχεδιάζοντας, διεκδικώντας και υλοποιώντας πολυποίκιλες δράσεις και έργα αξιοποιώντας κονδύλια.
Με σχέδιο θα προχωρήσει κόντρα στις δυσκολίες της συγκυρίας.
Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα, που την έχουμε τόσο ανάγκη για να προχωρήσουμε μπροστά».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ (Δήμαρχος Πατρέων)
«Πιστεύουμε ότι με τη νέα χρονιά θα ενισχυθεί η αντίσταση ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προστίθενται στα προηγούμενα, για να επιτευχθούν τα ματωμένα πλεονάσματα. Μοναδική ελπίδα είναι η οργάνωση και η ανασύνταξη του Κινήματος, η ενίσχυση της Συμμαχίας όλων των αδικημένων, με σημαία την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.Για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες, με τον λαό μας νοικοκύρη στον τόπο του».

Search