ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου-Δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροψία(ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση 12.06

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε νωρίτερα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, τον 20χρονο Αλκίνοο, που βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν, με τραγικές φιγούρες την μητέρα του και τον παππού του, που περιμένουν τις εργαστηριακές εξετάσεις της νεκροψίας, για να μάθουν γιατί έφυγε τόσο πρόωρα απο τη ζωή το παιδί τους.

Αρχική Ενημέρωση 07.23

Στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Βορείου Ηπείρου, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Αβάσταχτος πόνος για την μητέρα του Μαρίζα Καπετανάκη και τον παππού Μάρκο, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το δικό τους παιδί, έφυγε τόσο πρόωρα! 

Με δημοσίευσή τους στα social media Μάρκος Καπετανάκης και Μαρίζα Καπετανάκη (μητέρα) αναρωτιούνται με ένα "ΓΙΑΤΙ;;;".

Συγκλονίζουν τα όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ο παππούς του Αλκίνοου, Μάρκος Καπετανάκης:

«Θεέ αν μ΄ακούς, απάντησε μου...

..Δεν σου έφταναν τόσες χιλιάδες αγγέλους που έχεις ????

...εγώ έναν είχα ,γιατί μου τον πήρες ????

Ε ...??

Είσαι άδικος ......!!!!!!»

Ωστόσο από τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα δεν δόθηκαν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του και αναμένονται τώρα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Search