ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παναχαϊκή νίκησε 1-0 στην Άρτα

Μονιμοποιείται στη δεύτερη θέση η Παναχαϊκή, που ξεκινάει να κάνει όνειρα ανόδου. Οι «κοκκινόμαυροι» πέρασαν και από την Άρτα, όπου επικράτησαν με 1-0 του μαχητικού Καραϊσκάκη.

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην 11η αγωνιστική (από τις 34 του πρωταθλήματος) αλλά η Παναχαϊκή με τις εμφανίσεις της και την διαφορά που έχει αποκτήσει (5 βαθμούς από ΟΦΗ και Τρίκαλα) από την τρίτη θέση να δείχνει ικανή για την μεγάλη επιστροφή μετά από 17 χρόνια στα μεγάλα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η Παναχαϊκή έδειξε και στην Άρτα το πολύ καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, ειδικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, τη φετινή χρονιά.

Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν τα ηνία του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό και δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα ούτε τον έλεγχο ούτε την κατοχή.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και σε μια αναμέτρηση με πάνω από 50 φάουλ, και από τις δύο ομάδες, η Παναχαϊκή έδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει άριστα και στο σκληρό παιχνίδι.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Ελευθεριάδης (με πλασέ και ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα Μέλκα στο 27ο λεπτό), με το επιθετικό της Παναχαϊκής να χάνει ευκαιρίες να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν την Παναχαϊκή μόνο από στημένες φάσεις και στην ουσία πέρα από ένα δίλεπτο στο δεύτερο μέρος δεν θα μπορούσαν να της κάνουν ζημιά.

Η Παναχαϊκή έφτασε στους 26 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα πάρει άκοπα τους 3 βαθμούς καθώς ο Αχαρναϊκός (που θα αντιμετώπιζε) έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Search