LIFE STYLE

Σάλος στη showbiz από την καταγγελία ξυλοδαρμού ηθοποιού από συνάδελφό της(VIDEO)

Σάλος έχει ξεσπάσει από την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη. Παρά το επεισόδιο που συνέβη στο θέατρο Χυτήριο το Σάββατο και την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό, ο ηθοποιός βρέθηκε κανονικά το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη ήταν μαζί του και είναι η αντικαταστάτρια της Σοφίας στην παράσταση.

Ο Μάνος ρωτήθηκε για το περαστικό με τη Σοφία και το μόνο που είπε: «Ναι είστε καλά».

Το ξέσπασμα της Βάσιας Παναγοπούλου για το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου

Η Βάσια Παναγοπούλου, επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο» στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση «Πετάει, πετάει» και πρωταγωνιστούν ανάμεσά τους και ο Μάνος Παπαγιάννης με τη Σοφία Παυλίδου ξέσπασε με αφορμή το απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς. Η Σοφία κατηγορεί τον Μάνο για ξυλοδαρμό.

«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της έντασης που δημιουργήθηκε από τη δική μου την πλευρά τώρα, ενώ αποχωρούσαν οι θεατές γιατί αυτό αποτελεί τεράστια δυσφήμηση και φυσικά ως επιχείρηση δεν δικαιούμαι να απολύσω κανέναν εργαζόμενο. Το Χυτήριο έχει ήδη υποστεί βλάβη από αυτή τη συμπεριφορά όλων όσων δημιούργησαν φασαρία… Εμένα ποιος θα μου ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό;» είπε η ηθοποιός.

Δείτε  στο βίντεο που ακολουθεί όλες τις αντιδράσεις

Ο παραγωγός Β. Γκουρούσης δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση αποκαλύπτοντας πως και ο ηθοποιός έφερε αμυχές στο πρόσωπό του. Όπως δήλωσε ο Β. Γκουρούσης στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Είδα το πρόσωπο του Μάνου Παπαγιάννη την επόμενη ημέρα με αμυχές» αφήνοντας να εννοηθεί ότι και η Σοφία Παυλίδου επιτέθηκε εναντίον του ηθοποιού όταν υπήρξε η διένεξη ανάμεσά τους.

Ο ίδιος παραγωγός τόνισε ότι την επομένη του καβγά ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε στο θεάτρο και ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του και τους παραγωγούς ενώ τόνισε πως και οι δύο ηθοποιοί είναι ευπρόσδεκτοι στο θέατρο για να συνεχιστούν οι παραστάσεις. «Εγώ πιστεύω τους ηθοποιούς που ήταν μπροστά. Πιστεύω τη Σοφία, πιστεύω τον Μάνο. Ήταν μία άτυχη στιγμή» δήλωσε επίσης ο Βασίλης Γκουρούσης και τόνισε: «Εγώ την άλλη μέρα που πήγα στο θέατρο είδα το πρόσωπο του Παπαγιάννη που είναι χάλια. Είναι μέσα στις αμυχές. Τη Σοφία δεν την έχω δει…».

Ωστόσο όπως περιγράφει η καταγγέλλουσα η Σοφία Παυλίδου, ξαφνικά ο Μάνος Παπαγιάννης, κλώτησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η Σοφία προλάβει να αντιδράσει την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό τα έχασαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο. Μέχρι στιγμής ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει κάνει σχετικές δηλώσεις. Από την πλευρά του ο Σωτήρης Καλυβάτσης που επενέβαινε για να ηρεμήσει τα πνεύματα έκανε την δική του δήλωση .

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Σοφία Παυλίδου και του Σωτήρη Καλυβάτση

Η αντίδραση του πρωήν συζύγου της Παυλίδου, Χρήστου Φερεντίνου

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σοφία Παυλίδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εικόνα με το εξής μήνυμα: “This person has zero tolerance for violence against women" (Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών). Ο Χρήστος Φερεντίνος, πρώην σύζυγος της ηθοποιού, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα στο δικό του προφίλ για να συμπαρασταθεί στη μητέρα των παιδιών του. Ο Χρήστος Φερεντίνος, λίγο αργότερα ανέβσε μια μαύρη φωτογραφία ως ένδειξη στενοχώριας κι απογοήτευσης, γράφοντας: «Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη.

Search