ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Η "Χ.Α" αλλάζει πρόσωπο και καλεί τους πολίτες για εκπαίδευση στον πόλεμο!

Υπόσχονται στους πολίτες της Πάτρας, ότι θα τους μάθουν να επιβιώνουν σε διάφορες αντίξοες καταστάσει. Τους λένε ότι θα τους κάνουν μαθήματα ορειβασίας και τελικά καταλήγουν ... "πολιτοφύλακες" και τους εντάσσουν σε μια μετωπική οργάνωση της "Χρυσής Αυγής".

Το νέο λούκ της 'Χ.Α" παραδίδει , μάλιστα , και μαθήματα αυτοάμυνας και με ... εργασία τη νύχτα σε μπαρ και καταστήματα που έχουν σχέση με την "διασκέδαση"!

Πρόκειται για την «Πατριωτική Πολιτοφυλακή», μία οργάνωση με ουσιαστικό ρατσιστικό χαρακτήρα που προβάλει τον εθνικισμό της, κινούμενη στην ακροδεξιά για να μπορέσει να στρατολογήσει νέα μέλη, μαθαίνοντας τους να… πολεμούν, ώστε να γίνουν οι ίδιοι «ενεργοί πολιτοφύλακες της Ελλάδος».

Όπως αναφέρει στην σελίδα της στο facebook που στην Πάτρα αξίζει να αναφερθεί ότι έχει περισσότερα από 600 μέλη η οργάνωση έχει σκοπό «να οργανώσει, να εκπαιδεύσει και να συντονίσει τους Έλληνες σε ενδεχόμενο φυσικών καταστροφών, είτε από σεισμούς, είτε από πυρκαγιές, είτε από έκτακτες συνθήκες φτώχειας, είτε από πολεμικές συρράξεις, είτε από εσωτερικές ταραχές ώστε να είναι ικανοί να προστατέψουν την ζωή την δική τους, των οικογενειών τους και των συνανθρώπων τους...».

Σε άλλο σημείο της σελίδας αναφέρουν «Έλα κοντά μας και μπες στην… φάλαγγα μας» έχοντας στο post τους μία εικόνα με μία ελληνική σημαία ανάμεσα σε δύο σπαθιά. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε τα μέλη της οργάνωσης προπονούνται σε αυτοάμυνα και πυγμαχία, αλλά και σε άλλες πολεμικές τέχνες, τόσο στα γραφεία της οργάνωσης, όσο και στα βουνά των γύρω περιοχών.

Search