ΕΛΛΑΔΑ

Πορνοστάρ δηλώνει απογοητευμένη από τις σεξουαλικές επιδόσεις του Τραμπ!

Η 38χρονη πορνοστάρ, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal», φέρεται ότι εισέπραξε λίγο πριν από τις εκλογές το ποσό των 106.000 ευρώ από τον Τραμπ για να αποσιωπήσει τη συνεύρεσή τους το 2006, είχε αποκαλύψει off the record, νωρίτερα, στον δημοσιογράφο του περιοδικού «Slate», Τζέικομπ Βάισμπεργκ, ότι η σχέση της με τον νυν πλανητάρχη δεν ήταν της «μιας βραδιάς», αλλά του ενός έτους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βάισμπεργκ σε νέο άρθρο του, η ηθοποιός είχε υπαινιχθεί ότι το ταλέντο του Τραμπ στο κρεβάτι δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο είχε περιγράψει η Μέιπλς, η οποία είχε δηλώσει ότι μαζί του έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της. Το περιοδικό «In Touch», από την άλλη, δημοσιεύει συνέντευξη της Ντάνιελς το 2011, για τις ανάγκες της οποίας μάλιστα η πορνοστάρ υποβλήθηκε σε τεστ αλήθειας.

Η Ντάνιελς περιγράφει ότι, όταν ύστερα από δείπνο στο δωμάτιο ξενοδοχείου του Τραμπ εκείνη πήγε για λίγο στην τουαλέτα, ο πλανητάρχης ξάπλωσε στο κρεβάτι και, όταν επέστρεψε, της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η Ντάνιελς επαναλαμβάνει ότι βρήκε το σεξ μέτριο, ενώ αποκαλύπτει πως το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι δεν ήθελε να της προσφέρει χρήματα ο Τραμπ.

O πλανητάρχης καταπολεμά τη φαλάκρα με φάρμακο

Φάρμακο για την καταπολέμηση της φαλάκρας παίρνει καθημερινά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φλερτάρει με την παχυσαρκία και χρειάζεται να αλλάξει άμεσα τη διατροφή του.

Αυτά ήταν τα ιατρικά συμπεράσματα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πλανητάρχης από τον γιατρό του Λευκού Οίκου, Ρόνι Τζάκσον, ο οποίος έσπευσε να τονίσει πως ο Τραμπ χαίρει άκρας σωματικής και πνευματικής υγείας.

Ηδη όμως αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν τη γνωμάτευσή του, θεωρώντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αποκλείεται να είναι μόνο 108 κιλά, όπως αναφέρεται σε αυτή. Μετά το κίνημα #birther, που απαιτούσε από τον Ομπάμα να δημοσιοποιήσει το πιστοποιητικό γέννησής του, γεννήθηκε στο twitter το κίνημα #girther, που απαιτεί τη δημοσιοποίηση του πραγματικού βάρους του.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Guardians of the Galaxy» προσφέρεται μάλιστα να δωρίσει 80.000 ευρώ σε φιλανθρωπική οργάνωση, αν ο Τραμπ ζυγιστεί δημόσια.

Αλλοι πάλι έσπευσαν να ψάξουν τις παρενέργειες του χαπιού Propecia που παίρνει για τη φαλάκρα και διαπίστωσαν σε αυτές περιλαμβάνεται και η στυτική δυσλειτουργία.

 

Search