ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από Λευκάδα επέστρεψε με μηχανική βλάβη στο λιμάνι της Πάτρας το "SUPERFAST I"(ΦΩΤΟ)

Ταλαιπωρία για τους 76 επιβάτες του «SUPERFAST I», καθώς αυτό επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτρας, μετά από μηχανική βλάβη που υπέστη ενώ βρισκόταν ανοιχτά της Λευκάδας, με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας.

Οι επιβάτες του πλοίου θα προωθηθούν στον προορισμό τους με άλλα πλοία, ενώ στο «SUPERFAST I» απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Στην ανακοίνωση του το λιμενικό αναφέρει:

«Eνημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST I” Ν.Π. 11802, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Πάτρας προς λιμένες Ηγουμενίτσας και Μπάρι Ιταλίας, υπέστη μηχανική βλάβη στη θαλάσσια περιοχή 3 ν.μ. νοτιοανατολικά από άκρο “ΔΟΥΚΑΤΟ”Λευκάδας.

Το “SUPERFAST I”, το οποίο μετέφερε 76 επιβάτες, 58 Φ/Γ και 08 Ι.Χ.Ε. επέστρεψε στον λιμένα Πάτρας, όπου από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.»

Search